O "πιεσμενος" Μουρίνιο τελείωσε τη συνέντευξη Τύπου σε 8 λεπτά!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο εμφανίστηκε στην αίθουσα συνεντεύξεων μισή ώρα νωρίτερα από το προγραμματισμενο και είπε αντίο στους ρεπόρτερ μέσα σε... 8 λεπτά, προλαβαίνοντας να ρίξει "καρφί" για τον Πογκμπά.

Manchester United's manager Jose Mourinho reacts in frustration during the English Premier League soccer match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford, in Manchester, England, Friday, Aug. 10, 2018. (AP Photo/Jon Super)
Manchester United's manager Jose Mourinho reacts in frustration during the English Premier League soccer match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford, in Manchester, England, Friday, Aug. 10, 2018. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Δύσκολη αυτή η εποχή για τον Ζοζέ Μουρίνιο καθώς σαν να μην έφτανε το άσχημο κλίμα που υπάρχει μεταξύ του Πορτογάλου και της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουναίτεντ για τις μεταγραφές που (δεν) έγιναν το καλοκαίρι, τώρα καλείται να διαχειριστεί και την ήττα από την Μπράιτον, που συνοδεύτηκε από οικτρή εμφάνιση.

Το σίγουρο πάντως είναι πως μετά την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή και ενόψει του δύσκολου αλλά και κρίσιμου αγώνα με την Τότεναμ στο "Ολντ Τράφορντ" (27/8) ο "special one" δεν έχει βρει την ηρεμία του.

Μονο τυχαίο δεν είναι άλλωστε πως εμφανίστηκε στην αίθουσα συνεντεύξεων μισή ώρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο ενώ αυτή κράτησε μόλις... οκτώ λεπτά! Ούτε ραντεβού να είχε ο 55χρονος τεχνικός και να βιαζόταν να φύγει...

Manchester United's manager Jose Mourinho gestures as he speaks to Paul Pogba during the English Premier League soccer match between Brighton and Hove Albion and Manchester United at the Amex stadium in Brighton, England, Sunday, Aug. 19, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Manchester United's manager Jose Mourinho gestures as he speaks to Paul Pogba during the English Premier League soccer match between Brighton and Hove Albion and Manchester United at the Amex stadium in Brighton, England, Sunday, Aug. 19, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ακόμα και έτσι πάντως όμως, οι δημοσιογράφοι του έκαναν αρκετές ερωτήσεις, με τις απαντήσεις του "Μου" να είναι για μία ακόμα φορά αιχμηρές.

"Ο Πογκμπά μίλησε για λάθος συμπεριφορά της ομάδας κόντρα στην Μπράιτον; Εάν θέλετε εξηγήσεις για τα λόγια του Πολ, θα πρέπει να τον βρείτε και τον ρωτήσετε" είπε για τον Γάλλο ο Μουρίνιο ενώ αναφορικά με τις σχέσεις του του με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, Εντ Γούντγουορντ, αποκρίθηκε: "Είναι καλές, προφανώς..."

Ερωτηθείς δε για τα προβλήματα που φέρονται να υπάρχουν εντός των αποδυτήρίων, ο τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων" είχε και εκεί ατάκες να σερβίρει: "Μην με ρωτάτε επειδή δεν διαβάζω. Ούτε το 10% αυτών που γράφονται ή λέγονται στην τηλεόραση δεν ξέρω, οπότε δεν είμαι ο κατάλληλος να σας απαντήσω. Εσείς είστε απαισιόδοξοι, εγώ δεν είμαι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK