Ο Πλατέλλας τα έκανε όλα και έφερε την απόλυτη ανατροπή

Με τον Βαγγέλη Πλατέλλα απόλυτο πρωταγωνιστή, ο Άρης επικράτησε με 2-1 της Παναχαϊκής εντός έδρας και συνέχισε την αήττητη πορεία του στη Football League.

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÍÁ×ÁÉÊÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÍÁ×ÁÉÊÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Το ματς του Άρη κόντρα στην Παναχαϊκή ήταν ντέρμπι. Όχι μόνο για την ιστορία των δύο ομάδων, αλλά και την φετινή τους πορεία στη Football League, μιας και οι δύο ήταν αήττητες. Η Παναχαϊκή κατάφερε να "παγώσει" το "Κλεάνθης Βικελλίδης" μόλις στο 7' με τον Μωραΐτη, αλλά υπολόγιζε χωρίς τον... Βαγγέλη Πλατέλλα.

Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός του Άρη τα έκανε όλα στο ματς, κι αν δεν ήταν αυτός τότε δύσκολα οι "κίτρινοι" θα έφταναν στην απόλυτη ανατροπή. Λίγες στιγμές πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο Πλατέλλας ισοφάρισε σε 1-1, ενώ ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στον Δεληζήση στο δεύτερο μέρος για το 2-1, το οποίο χάρισε και τη νίκη στον Άρη. Οι γηπεδούχοι έκαναν το 5/5 και συνεχίζουν...

ΑΡΗΣ (Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης(82’ Μπούρμπος), Βαλεριάνος, Σόουζα. Δεληζήσης, Μουμίν, Ιντζόγλου, Ντούνης(73’ Παυλίδης), Πασάς, Πλατέλλας, Καπνίδης(70’ Κάσος)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Γκίνο, Στεργίδης, Φωτάκης, Αποστολόπουλος (46’ Πολυχρόνης), Λουμπαρδέας, Μυστακόπουλος(83’ Κυνηγόπουλος), Μακρυδημήτρης, Μωραΐτης(64’ Γκέσιος), Φουρλάνος

Τον Άρη καταδιώκει όμως και ο ΟΦΗ που επικράτησε με 2-1 της Καλλιθέας. Το σκορ άνοιξε ο Κουσκουνάς στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Κοιλιαράς "κλείδωσε" το ματς στο 57' κάνοντας το 2-0. Το μόνο που κατάφερε η Καλλιθέα ήταν να μειώσει με τον Μασέδο Τζούνιορ στο 82'.

News 24/7

24MEDIA NETWORK