Ο Πογέτ έπαθε... ΑΕΚ και στην Μπορντό, απειλώντας πως θα φύγει!

Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση και ο Γκουστάβο Πογέτ ίσως το χάνει κάπου και δεν καταφέρνει να στεριώσει σε μία ομάδα. Ο "εκρηκτικός" Ουρουγουανός είναι έτοιμος να φύγει από την Μπορντό και όλη η ιστορία θυμίζει κάπως το σύντομο πέρασμά του από την ΑΕΚ.

Ο Πογέτ έπαθε... ΑΕΚ και στην Μπορντό, απειλώντας πως θα φύγει!
EUROKINISSI

Στιγμές ΑΕΚ - Πογέτ ζουν στη Γαλλία, αφού ο πρώην "κιτρινόμαυρος" και νυν προπονητής της Μπορντό (έχει αναλάβει από τον περασμένο Γενάρη) απειλεί ότι θα αφήσει την ομάδα πριν καλά καλά αρχίσει η προετοιμασία.

Ο Ουρουγουανός δήλωσε ανικανοποίητος απ' αυτά που του υποσχέθηκε η διοίκηση, αφού στην πρώτη της Μπορντό δεν είχε καμία από τις μεταγραφές που περίμενε.

Από τα υψηλά κλιμάκια της ομάδας του έχουν συστήσει ηρεμία και πως όλα θα γίνουν, ωστόσο ο Ουρουγουανός λέει στα ίσα πως θα φύγει άμεσα επειδή νιώθει ριγμένος, θεωρώντας ότι τον κοροϊδεύουν στις μεταγραφές.

Επισημαίνουμε πως κάπως έτσι είχε ωθήσει ο Γκουστάβο Πογέτ τον Δημήτρη Μελισσανίδη να τον απολύσει όταν ξαφνικά με επιστολή του γνωστοποίησε πως το καλοκαίρι του 2016 δεν θα είναι προπονητής της ομάδας (πριν τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο).

Τελικά, η ΑΕΚ τον "τελείωσε" προτού καλά καλά στεγνώσει το μελάνι της περιβόητης επιστολής.

Αυτές οι εκρήξεις του Γκουστάβο Πογέτ και οι... αιφνιδιασμοί που επιλέγει να κάνει σε ανύποπτο χρόνο, σίγουρα μέχρι στιγμής δεν του έχουν βγει σε καλό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK