Ο Πογέτ ξέσπασε δημόσια και του έδωσαν τα... παπούτσια στο χέρι!

Ο Γκουστάβο Πογέτ επιτέθηκε κατά της διοίκησης της Μπορντό ελέω πώλησης παίκτη που έγινε χωρίς την έγκρισή του και λίγες ώρες αργότερα είδε την πόρτα της εξόδου (VIDEO).

Ο Πογέτ ξέσπασε δημόσια και του έδωσαν τα... παπούτσια στο χέρι!
© TWITTER/@AFTERRMC

Είναι γνωστός για το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του (το έδειξε άλλωστε και στο διάστημα που δούλεψε στη χώρα μας καθοδηγώντας από τον πάγκο την ΑΕΚ) από την εποχή που ήταν παίκτης και το ίδιο ισχύει και τώρα που ζει στον κόσμο του ποδοσφαίρου με την ιδιότητα του τεχνικού.

Το τελευταίο ωστόσο ξέσπασμα του Πογέτ ως προπονητής της Μπορντό αποδείχτηκε και η αιτία για να χάσει τη δουλειά του, παρά το γεγονός πως λίγες ώρες νωρίτερα οδήγησε τους Γιρονδίνους με το 2-1 επί της Μαριούπολ στα πλέι οφς του Europa League...

Τι συνέβη; Η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου αποφάσισε να προχωρήσει στην πώληση του Γκαετάν Λαμπόρντ στην Μονπελιέ χωρίς να μπει στον κόπο να τον ενημρώσει, με τον Ουρουγουάνο να ξεσπάει στη συνέντευξη Τύπου οργισμένος από την προσπάθεια του εκπροσώπου Τύπου της Μπορντό να τελειώσει άρον-άρον τη συνέντευξη Τύπου...

"Είναι η χειρότερη ημέρα μου στο σύλλογο. Είναι ντροπή αυτό που έκανε ο σύλλογος σήμερα με τον Γκαετάν Λαμπόρντ. Είπα στους διοικούντες πως ο παίκτης δεν θα φύγει μέχρι να πάρουμε κάποιον άλλον στη θέση του. Δεν ενδιαφέρθηκαν και τον άφησαν να φύγει.

Φτάσαμε στο ξενοδοχείο το πρωί και ο Λαμπόρντ δεν ήταν εκεί. Τον πήρα τηλέφωνο και ήταν στο Μονπελιέ. Κανείς δεν μου είπε τίποτα. Θα συζητήσω αύριο με το μάνατζέρ μου και θα αποφασίσουμε για το μέλλον μου", δήλωσε το βράδυ της Πέμπτης ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, με την απόφαση της απόλυσής του να γίνεται γνωστή το πρωί της Παρασκευής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK