Ο Ποτσετίνο έριξε χυλόπιτα σε Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ με ατάκα-ΕΠΟΣ!

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει δεθεί με την Τότεναμ και δεν πρόκειται να την αφήσει εύκολα, με τον Αργεντινό να βάζει μάλιστα "Χ" σε δύο συγκεκριμένες ομάδες με εντυπωσιακό τρόπο!

Tottenham's manager Mauricio Pochettino arrives at a press conference prior the Champions League group H soccer match between Borussia Dortmund and Tottenham Hotspur in Dortmund, Germany, Monday, Nov. 20, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Tottenham's manager Mauricio Pochettino arrives at a press conference prior the Champions League group H soccer match between Borussia Dortmund and Tottenham Hotspur in Dortmund, Germany, Monday, Nov. 20, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Λίγοι είναι οι προπονητές τοπ επιπέδου που να είναι περιζήτητοι στην ποδοσφαιρική Ευρώπη και ένας εξ αυτών είναι αναντίρρητα ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Από το 2014 που βρίσκεται στον πάγκο της Τότεναμ έχει κάνει εξαιρετικό έργο καθιστώντας τα "σπιρούνια" ανταγωνιστικά στη μάχη του τίτλου της Premier League και το γεγονός αυτό έχει συνδέσει το όνομά του με αρκετά μεταγραφικά σενάρια που τον θέλουν στον πάγκο άλλων ομάδων.

Υπάρχουν όμως και δύο ομάδες που δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου όσα χρήματα και αν του πρόσφεραν και ο 45χρονος Αργεντινός φρόντισε να το αποσαφηνίσει με τρόπο κάτι παραπάνω από κατηγορηματικό.

Tottenham coach Mauricio Pochettino ducts his players during the soccer Champions League group H match between Borussia Dortmund and Tottenham Hotspur in Dortmund, Germany, Tuesday, Nov. 21, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Tottenham coach Mauricio Pochettino ducts his players during the soccer Champions League group H match between Borussia Dortmund and Tottenham Hotspur in Dortmund, Germany, Tuesday, Nov. 21, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

"Δουλεύω στην Τότεναμ έχοντας στο μυαλό μου ότι θα μείνω εδώ για όλη τη ζωή μου αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να συμβεί. Το σίγουρο είναι πως δεν θα προπονήσω ποτέ την Μπαρτσελόνα ή την Άρσεναλ.

Αυτή είναι η απόφασή μου, θα πάω να δουλέψω αγρότης στην πατρίδα μου την Αργεντινή παρά να δουλέψω σε συγκεκριμένα μέρη", δήλωσε ο Ποτσετίνο, ο οποίος πέρα από το σεβασμό του προς την Τότεναμ έχει αγάπη και για την Εσπανιόλ, στην οποία έκανε σπουδαία καριέρα ως παίκτης.

Αν υπάρχουν πάντως αυτή την περίοδο ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για τον Ποτσετίνο αυτές δεν ειναι κάποιες των Μπαρτσελόνα ή Άρσεναλ, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν...

News 24/7

24MEDIA NETWORK