Ο πρόεδρος της Νάπολι ξεκαθάρισε το τοπίο για την μεταγραφή, αυτός αποφασίζει όχι ο μάνατζερ

Η Νάπολι, πέρα από τον αποκλεισμό από το champions League, έχει επίσης να διαχειριστεί τις εξελίξεις με το νούμερο 2 της επίθεσης και την πιθανή μεταγραφή του.

Aurelio De Laurentiis, President of SSC Napoli, speaks during the FT Business of Football Summit in London, Thursday, Feb. 29, 2024. As the summit returns for its sixth edition, top execs from across US and Europe will be flying in to debate and discuss the financial forces transforming the game. (AP Photo/Kin Cheung)
(AP Photo/Kin Cheung) AP

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Ντε Λαουρέντις σχολίασε τις δηλώσεις του μάνατζερ του Κβαρατσχέλια θέλοντας να καταστήσει σαφές το πως αναμένεται να κυλήσει η υπόθεση, με τον ίδιο να κάνει γνωστές τις προθέσεις του.

Οι δηλώσεις του προέδρου

"Ο ατζέντης του Κβαρατσχέλια είπε ότι θα φύγει μόνο αν υπάρξει μια προσφορά που δεν μπορεί να απορριφθεί; Η προσφορά που δεν μπορεί να απορριφθεί πρέπει να έρθει σε μένα και όχι σε αυτόν".

"Θέλω να επεκτείνω το συμβόλαιό του, θα το δούμε στο τέλος της τρέχουσας σεζόν- ήταν κύριος, θα μιλήσουμε".

Όπως γίνεται κατανοητό, ο παίκτης, παρά τα προβλήματα που παρουσιάζει η ομάδα μόλις έναν χρόνο μετά την μαγική κατάκτηση του scudetto, θα δυσκολευτεί να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα. Οι οικονομικές απαιτήσεις του συλλόγου αυτομάτως εξαιρούν από την εξίσωση πολλές ομάδες που θα έδειχναν ενδιαφέρον και συνεπώς η υπόθεση της μεταγραφής του γεωργιανού θα εξαρτηθεί επί της ουσίας από έναν πιθανό ενδιαφέρον των γνωστών συλλόγων που φημίζονται για το πλούσιο πορτοφόλι...

Διαβάστε περισσότερα

Τσάβι: "Κάποιοι δεν με πίστευαν, εγώ είχα προειδοποιήσει"

Ο 17 χρονος Ρόναλντ Κούμαν που εξαφάνισε τους Οσίμεν και Κβαρατσχέλια

News 24/7

24MEDIA NETWORK