Τσάβι: "Κάποιοι δεν με πίστευαν, εγώ είχα προειδοποιήσει"

Ο Τσάβι μετά την μεγάλη νίκη-πρόκριση της Μπαρτσελόνα μίλησε για την βαριά κριτική που είχε δεχθεί εκείνος και η ομάδα.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez gives instructions to his players prior a Spanish La Liga soccer match between Athletic Bilbao and Barcelona at the San Mames stadium in Bilbao, Spain, on Sunday, March 3, 2024. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
(AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Η Μπαρτσελόνα εξασφάλισε την πρόκρισή της στους οκτώ του Champions League για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια, αφού νίκησε 3-1 τη Νάπολι. Η νίκη βέβαια δεν αλλάζει την απόφαση του προπονητή να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Ο ίδιος μετά τον αγώνα έκανε δηλώσεις, ενώ αναφέρθηκε και στην δριμεία κριτική προς το πρόσωπό του και στους παίκτες.

"Παίξαμε έναν σπουδαίο αγώνα. Η ομάδα μου άφησε τον αγωνιστικό χώρο εντελώς άδειο - τα πάντα έμειναν εκεί έξω. Κυριαρχήσαμε σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού και είμαι πραγματικά περήφανος γι' αυτό. Προειδοποίησα τους πάντες ότι αυτή η ομάδα θα ανέβαινε, σε μεγάλο βαθμό, όταν ανακοίνωσα την απόφασή μου να φύγω νωρίτερα. Οπότε, τώρα, αυτή είναι μια στιγμή για να την απολαύσουμε πραγματικά!"

"Ο κόσμος δεν με πίστευε, έλεγε ότι θα έχανα τα αποδυτήρια. Δεχθήκαμε πολλές άδικες επικρίσεις. Σήμερα δείξαμε ότι η ομάδα είναι έτοιμη να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Η ομάδα ήταν πολύ καλή με και χωρίς την μπάλα".

Η Μπαρτσελόνα έχει δυσκολευτεί στο Champions League τις τελευταίες σεζόν και η πρόκρισή της επιβεβαιώνει πως αγωνιστικά η ομάδα βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο. Μία πρόκριση που ήρθε χωρίς να έχει στη διάθεσή της παίκτες-κλειδιά, όπως οι Ντε Γιονγκ, Γκάβι και Πέδρι λόγω τραυματισμού. Μένει να δούμε πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η Μπαρτσελόνα στη διοργάνωση, αλλά οι Καταλανοί σίγουρα με την νίκη εξασφάλισαν μία επιπλέον ώθηση που μπορεί να την ακολουθήσει και στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε περισσότερα

Ο 17 χρονος Ρόναλντ Κούμαν που εξαφάνισε τους Οσίμεν και Κβαρατσχέλια

Ο Ντέλε Άλι πέφτει κατηγορία; Κανείς δεν θα το περίμενε 5 χρόνια πριν

News 24/7

24MEDIA NETWORK