Το όχι του Ροντρίγκο στην Λίβερπουλ, ο λόγος της απόρριψης και το μεγάλο ρίσκο που πήρε

Ο Βραζιλιάνος διανύει πολύ καλή σεζόν με την Ρεάλ Μαδρίτης, όμως όλα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά με ένα μόνο ναι.

Real Madrid's Rodrygo conteols the ball during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Sevilla at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Feb. 25, 2024. (AP Photo/Manu Fernandez)
(AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Ροντρίγκο έκαθιερωθεί στην ενδεκάδα της Ρεάλ και πέρα από τους φετινούς διεκδικήσιμους τίτλους, ο ίδιος έχει ένα σπουδαίο μέλλον μπροστά του.

Ο Βραζιλιάνος απολαμβάνει τις επιτυχίες στην Μαδρίτη, όμως γνωρίζει πως είχε πάρει ρίσκο προκειμένου να φτάσει εδώ που βρίσκεται σήμερα. Ο ίδιος αποκάλυψε τον λόγο που το 2017 αποφάσισε να απορρίψει μία τεράστια ευκαιρία για μεταγραφή στην Λίβερπουλ για μόλις 3 εκατομμύρια. Μία κίνηση που αποδείχθηκε σωστή μίας και το 2019 πήρε μεταγραφή στους "Λος Μπλάνκος"

Ο 23χρονος υποστήριξε πως δεν ήθελε να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο.

Οι δηλώσεις

"Δεν κλείσαμε τη συμφωνία επειδή δεν το ήθελα. Ήθελα να μείνω στη Σάντος, παρόλο που η προσφορά ήταν πολύ καλή. Η πορεία που μου υποσχέθηκαν θα ήταν επίσης πολύ καλή για την καριέρα μου. Θα ολοκλήρωνα τις σπουδές μου στην Αγγλία για να προετοιμαστώ για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

"Ήταν πάντα το όνειρό μου να παίξω στην Ευρώπη. Όλα ήταν πολύ καλά, αλλά η επιθυμία μου μιλούσε πιο δυνατά. Ήθελα να μείνω στη Σάντος και να γράψω λίγη ιστορία στον σύλλογο. Και αυτό ακριβώς συνέβη: Κατάφερα να εκπληρώσω το όνειρό μου να παίξω για τη Σάντος. Αλλά είναι αλήθεια, παραλίγο να πάω στη Λίβερπουλ".

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναμένεται σε λίγο καιρό να συνεργαστεί με τον Κίλιαν Εμπαπέ και από κοινού θα διεκδικήσουν να συμβάλλουν στην δημιουργία μιας ομάδας-φόβητρο στην Ευρώπη με ορίζοντα δεκαετίας...

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγράφει Αντάμα Τραορέ ο Ονάνα και γίνεται viral ακαριαία

"Μόνο ο Μέσι μπορούσε να κάνει ότι ήθελε σε ομάδα του Πεπ", τα προβλήματα του Γκρίλις και τα χρωστούμενα

News 24/7

24MEDIA NETWORK