Ο προπονητής της Μπενφίκα έκανε το απόλυτο expose στην Τσέλσι

Αφού ναυάγησαν οι διαπραγματεύσεις της Μπενφίκα με την Τσέλσι για τον Έντσο Φερνάντες, ο Ρότζερ Σμιντ ξέσπασε.

Benfica's Enzo Fernandez controls the ball during the Champions League group H soccer match between Juventus and Benfica at Allianz stadium in Turin, Italy, Wednesday, Sept. 14, 2022. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Έντσο Φερνάντες είναι ο παίκτης που θέλουν όλοι οι μεγάλοι AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Έξαλλος ο Ρότζερ Σμιντ, προπονητής της Μπενφίκα, αναφορικά με τα όσα έγιναν στο θέμα του Έντσο Φερνάντες και των διαπραγματεύσεων της μεταγραφής του στην Τσέλσι οι οποίες ναυάγησαν.

Συγκεκριμένα, ο κόουτς της ομάδας της Λισαβόνας, κατηγόρησε τους Λονδρέζους πως συμπεριφέρθηκαν με ασέβεια και προσποιήθηκαν ότι ήθελαν να πληρώσουν τη ρήτρα των 120.000.000 ευρώ, αλλά εν τέλει την διαπραγματεύτηκαν:

"Δεν θέλουμε να πουλήσουμε τον Έντσο. Υπάρχει ομάδα που τον θέλει. Τον πλησίασε αλλά ξέρουν ότι ο μόνος τρόπος είναι η ρήτρα των 120 εκατ. ευρώ

Ήταν ασεβείς, τρέλαναν τον ποδοσφαιριστή. Ενήργησαν σαν να ήθελαν να πληρώσουν τη ρήτρα. Μετά ήθελαν να διαπραγματευτούν".

Δημοσιεύματα τις τελευταίες ώρες ήθελαν την Τσέλσι να πληρώνει τη ρήτρα, αλλά στη συνέχεια της ημέρας είδαν το φως της δημοσιότητας διαφορετικά σενάρια: 1) Πως οι Λονδρέζοι έδιναν 85 εκατ. ευρώ και 2) ότι έδιναν 90 εκατ. ευρώ συν τρεις παίκτες. Τον Ζιγέχ ως μόνιμο αντάλλαγμα και δύο δανεικούς.

Η δημοσίευση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο

Διαβάστε περισσότερα

Η μέρα που η Λίβερπουλ λήστεψε την Μπαρτσελόνα

Φερνάντο Σάντος: Ο επόμενος προορισμός του Πορτογάλου

Μέσι: 700% αύξηση στα ονόματα Λιονέλ και Λιονέλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK