Ο προπονητής των εκπλήξεων έστειλε "απειλητικό" μήνυμα εν όψει της συνέχειας

Την άποψή του ότι το Μαρόκο είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Ουαλίντ Ρεγκραγκί.

Morocco's head coach Walid Regragui is thrown in the air by players after the World Cup quarterfinal soccer match between Morocco and Portugal, at Al Thumama Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 10, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο προπονητής του Μαρόκου, Βαλίντ Ρεγκραγκί (AP PHOTO/MARTIN MEISSNER)

Με... κεκτημένη ταχύτητα από το Παγκόσμιο Κύπελλο που έλαβε χώρα στο Κατάρ συνεχίζει η εθνική ομάδα του Μαρόκου καθώς κατάφερε να επικρατήσει της Βραζιλίας, για πρώτη φορά στην ιστορία της, με 2-1 σε φιλική αναμέτρηση από την οποία δεν έλειψαν οι εντάσεις με πρωταγωνιστή τον Σοφιάν Άμραμπατ.

Σε δηλώσεις του μετά από το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της ομάδας, Ουαλίντ Ρεγκραγκί μίλησε για την ονειρική πορεία της ομάδας του λέγοντας πως θεωρεί ότι αυτή είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του επόμενου Κόπα Άφρικα.

"...Θα κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος, θα διατηρήσουμε την ταπεινοφροσύνη μας και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε. Φυσικά και είμαστε φαβορί, όπως άλλωστε είναι και άλλες ομάδες. Μπορεί να ζούμε τη χρυσή εποχή του Μαροκινού ποδοσφαίρου..."

Διαβάστε Περισσότερα

Γκουαρντιόλα: Ποδοσφαιριστής, προπονητής και κάποτε...μοντέλο

Μέσι: "Χάρισε" μυθικό χορό με την Αντονέλα στο πάρτι της Αργεντινής

Μπάγερν: Ο αθλητικός διευθυντής "πέταξε" σπόντα στον Νάγκελσμαν για απειθαρχία

News 24/7

24MEDIA NETWORK