Ο ψυχρός Νεϊμάρ έδωσε το... κεφάλι του Έμερι στους οπαδούς!

Ο Νεϊμάρ τα... άκουσε από τους οπαδούς της Παρί διότι στέρησε από τον Καβάνι την ευκαιρία να γράψει ιστορία στο "Παρκ Ντε Πρενς" και θέλησε να "απαντήσει", βγάζοντας στη... σέντρα τον Ουνάρι Έμερι!

PSG's Edinson Cavani, right, and PSG's Neymar celebrates his goal during their French League One soccer match between Paris Saint Germain and Montpellier at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Jan. 27, 2018. (AP Photo/Christophe Ena)
PSG's Edinson Cavani, right, and PSG's Neymar celebrates his goal during their French League One soccer match between Paris Saint Germain and Montpellier at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Jan. 27, 2018. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Στις 17 Ιανουαρίου ο Έντινσον Καβάνι είχε την ευκαιρία να γράψει ιστορία στο "Παρκ Ντε Πρενς" καθώς αν ευστοχούσε σε πέναλτι κόντρα στην Ντιζόν (με το σκορ στο 7-0 στο 82') θα γινόταν ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών του συλλόγου όμως ελέω... Νεϊμάρ το ρεκόρ του Ουρουγουανού πήρε λίγες ημέρες παράταση.

Και αυτό γιατί πήρε τη μπάλα στα χέρια ο Βραζιλιάνος και σκόραρε εκείνος από την άσπρη βούλα, με την πράξη του αυτή να είναι "μη αποδεκτή" από τους οπαδούς της ομάδας και να τον αποδοκιμάζουν στο φινάλε, προκαλώντας μάλιστα τον εκνευρισμό του.

Τώρα, και ενώ τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει μετά από εκείνο το περιστατικό, ο Νεϊμαρ θέλησε να μιλήσει στην μαδριλένικη "As" και μέσα από συνέντευξή του φρόντισε να πετάξει από πάνω του τις ευθύνες για την unfair κίνηση και να τις ρίξει στον προπονητή του.

PSG's Neymar smiles during his French League One soccer match between Paris Saint Germain and Montpellier at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Jan. 27, 2018. (AP Photo/Christophe Ena)
PSG's Neymar smiles during his French League One soccer match between Paris Saint Germain and Montpellier at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Jan. 27, 2018. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

"Ήταν αδύνατο να μην γνωρίζω το ρεκόρ του Καβάνι αλλά ο Έμερι είχε υποδείξει εμένα ως εκτελεστή των πέναλτι. Όλοι στο εσωτερικό της ομάδας ξέρουν τι συμβαίνει στα αποδυτήρια, ο προπονητής είναι εκείνος που αποφασίζει και εγώ ανέλαβα την ευθύνη του χτυπήματος", τόνισε ο Νεϊμάρ για το περιστατικό που μόνο καλό δεν έκανε στη φήμη και στο ίματζ του...

Την ίδια ώρα, ο Βραζιλιάνος έστειλε μήνυμα παραμονής στους φίλους της Παρί ενώ έκανε και αναφορά στους Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο: "Ήρθα στο Παρίσι για να γράψω ιστορία, να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να πετύχω ένα σωρό γκολ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καθρέφτης στον οποίο κοιτάζομαι. Όλοι ονειρεύονται να γίνουν όπως αυτός και ο Μέσι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK