Ο Ραϊόλα "ανάβει φωτιές" με ταξίδι για τον... Πογκμπά!

Την ώρα που ο Ζοζέ Μουρίνιο διαμαρτύρεται για τις μεταγραφές που... δεν κάνει η διοίκηση, όλα δείχνουν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχεται επίθεση από υποψήφιες για τον Πολ Πογκμπά!

France's Paul Pogba celebrates with the trophy after the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
France's Paul Pogba celebrates with the trophy after the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Η ατμόσφαιρα στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μυρίζει μπαρούτι από την αρχή της προετοιμασίας, από τη στιγμή που οι μεταγραφές που ζητάει ο Μουρίνιο δεν γίνονται, και δεν αποκλείεται με λίγη... καλή θέληση ο Πορτογάλος τεχνικός να γίνει ακόμα πιο έξαλλος!

Αυτό μπορεί να γίνει με μία ενδεχόμενη αποχώρηση του Πολ Πογκμπά, με τους δύο άνδρες να μην έχουν και τις καλύτερες δυνατές σχέσεις την περασμένη σεζόν και τους υποψήφιους μνηστήρες να καραδοκούν για να πάρουν από το Μάντσεστερ τον παγκόσμιο πρωταθλητή με την εθνική Γαλλίας.

France's Paul Pogba celebrates after his team won 4-2 during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
France's Paul Pogba celebrates after his team won 4-2 during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Τα σενάρια μάλιστα περί φυγής του Πογκμπά φούντωσαν μετά από την πληροφορία για το ταξίδι του Μίνο Ραϊόλα στην Αγγλία, με σκοπό να μιλήσει με τους ανθρώπους των "κόκκινων διαβόλων" και να τους καταθέσει πρόταση της Μπαρτσελόνα για τον πελάτη του.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από Αγγλία και Ισπανία, ο δαιμόνιος μάνατζερ θα φέρει πρόταση από την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε της τάξης των 112.000.000 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν και δύο έμψυχα ανταλλάγματα: οι Γέρι Μίνα και Αντρέ Γκόμες.

Το αν θα φτασει αυτό το ποσό μαζί με τους δύο παίκτες να δελεάσουν την Γιουνάιτεντ μένει να φανεί, με τα διεθνή ΜΜΕ να αναφέρουν πως παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις όσον αφορά στο θέμα Πογκμπά τόσο η Παρί Σεν Ζερμέν όσο και η Γιουβέντους...

News 24/7

24MEDIA NETWORK