Ο Ραϊόλα θα υποδυθεί τον Neo στο νέο Matrix του Ιμπραχίμοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν έμεινε μόνο στην παρουσίαση του 'Matrix Challenge' αλλά ξεκίνησε άμεσα και το... casting για τον ρόλο του Neo, με την πλέον δυνατή υποψηφιότητα να ακούει στο όνομα του Μίνο Ραϊόλα.

Los Angeles Galaxy's Zlatan Ibrahimovic, of Sweden, celebrates his debut goal during the second half of an MLS soccer match against the Los Angeles FC Saturday, March 31, 2018, in Carson, Calif. The Galaxy won 4-3. (AP Photo/Jae C. Hong)
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με την φανέλα των Los Angeles Galaxy πανηγυρίζει το γκολ του στο ντέρμπι με τους Los Angeles FC για την αμερικάνικη MLS (31/03/2018) (AP PHOTO/JAE C. HONG)

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν κάθεται σε ησυχία. Ο Σουηδός σταρ ψάχνει συνέχεια τρόπους για να προκαλεί ανθρώπους του αθλητισμού. Τώρα είπε να βγει στον κήπο της έπαυλης του στο Los Angeles, να πάρει μια μπάλα και να σκηνοθετήσει το νέο Matrix! Συγκεκριμένα την διάσημη σκηνή της ταινίας του 1999, όπου ο Κιάνου Ριβς σε slow motion αποφεύγει τις σφαίρες ισορροπώντας σχεδόν σε παράλληλη με το έδαφος στάση.

Ο 38χρονος επιθετικός δεν έμεινε μόνο στην παρουσίαση του 'Matrix Challenge' αλλά ξεκίνησε άμεσα και το... casting για τον ρόλο του Neo, με την υποψηφιότητα που ξεχωρίζει να μην είναι αυτή του Πολ Πογκμπά, ούτε το Νόβακ Τζόκοβιτς, ούτε καν αυτή του Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοβ. Αυτός που μπορεί να κλέψει την παράσταση είναι μόνο ο Μίνο Ραϊόλα! Ο Ιμπραχίμοβιτς κάλεσε τον διάσημο ατζέντη του να τολμήσει το 'Matrix Challenge' και αν ο τελευταίος το πετύχει -παρά τα κιλάκια του- αναμένεται να... ρίξει το διαδίκτυο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και την φετινή σεζόν κάνει θραύση στο MLS. Η κίνηση του αυτή δεν αποσκοπεί στην δημοσιότητα ή τον αποπροσανατολισμό. Δεν το έχει ανάγκη ο Σουηδός, που μετράει 28 γκολ και 6 ασίστ σε μόλις 27 αναμετρήσεις με την φανέλα των Los Angeles Galaxy. Η παρουσία του μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ μεταφράζεται σε 50 γκολ και 13 ασίστ σε 54 παιχνίδια. Όλα αυτά, μια εβδομάδα πριν κλείσει τα 38 του χρόνια...

Στο καινούργιο επεισόδιο του Pod-όσφαιρο, ο Λευτέρης Ελευθερίου δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή του, σε ένα άνευ προηγουμένων ξέσπασμα, για την απονομή του βραβείου The Best στον Λιονέλ Μέσι, την ώρα που ο Κώστας Μπράτσος του βάζει φωτιές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK