Ο Ράμος την πάτησε από παίκτη της Μπάρτσα που το 2016 τον συνόδευσε ως ballboy

Ένα πρωτόγνωρο σκηνικό έλαβε χώρα στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Σεβίλλη με πρωταγωνιστές τους Λαμίνε Γιαμάλ και Σέρχιο Ράμος.

Spain's Sergio Ramos during the warm up prior of the World Cup 2022 group B qualifying soccer match between Spain and Greece at the Los Carmenes stadium in Granada, Spain, Thursday, March 25, 2021. (AP Photo/Fermin Rodriguez)
Ο Σέρχιο Ράμος με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας AP

Ένα γεγονός που θα μείνει στην ιστορία έλαβε χώρα στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Σεβίλλη με πρωταγωνιστές τους Σέρχιο Ράμος και Λαμίνε Γιαμάλ.

Συγκεκριμένα, οι δύο ποδοσφαιριστές μπορεί να βρέθηκαν για πρώτη φορά αντιμέτωποι σε αγωνιστικό χώρο αλλά αυτή δεν ήταν η πρώτη τους συνύπαρξη σε γήπεδο.

Πρέπει να πάμε 7 χρόνια πίσω και σε Clasico ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα όταν ο Γιαμάλ όντας μέλος της Μασία εκτελούσε χρέη ball boy και συνόδευσε τον Ράμος στον αγωνιστικό χώρο.

Για την ιστορία,αυτή η πρώτη συνύπαρξη των δύο, οι οποίοι έχουν σχεδόν 20 χρόνια διαφοράς, μόνο θετικό πρόσημο δεν είχε για τον έμπειρο στόπερ καθώς αποδείχθηκε μοιραίος και με αυτογκόλ του έκρινε την αναμέτρηση.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τρέχει και δεν φτάνει ο Τεν Χαχ, χάνει επ' αόριστον τον βασικό του στόπερ

Ρεάλ: Ο Αντσελότι μίλησε για τον λόγο που η ομάδα έχει τόσους τραυματισμούς στη σεζόν

Μπαρτσελόνα: Οι μπλαουγκράνα ετοιμάζουν ειδική τελετή για το νέο μεγάλο τους αστέρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK