Ρεάλ: Ο Αντσελότι μίλησε για τον λόγο που η ομάδα έχει τόσους τραυματισμούς στη σεζόν

Τα διαλείμματα για τις εθνικές ομάδες και ο ελάχιστος χρόνος που υπάρχει για την αποθεραπεία τους είναι ο βασικός λόγος που έχει οδηγήσει σε τόσους πολλούς τραυματτισμούς.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti gestures during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint-Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, March 9, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι είπε θεϊκή ατάκα στον Μόντριτς WEDNESDAY, MARCH 9, 2022. (AP PHOTO/MANU FERNANDEZ)

Πολλά προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζει η Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή αγωνιστική περίοδο με αποκορύφωμα αυτό του Τιμπό Κουρτουά ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς εξαιτίας της ρήξης χιαστού που υπέστη στο αριστερό του γόνατο.

Πλην του Βέλγου εκτός δράσης είναι οι Αλάμπα και Αρντά Γκιουλέρ, ενώ πρόσφατα σε αγωνιστικούς ρυθμούς επέστρέψε ο Βινίσιους, έπειτα από έναν μήνα που βρέθηκε εκτός δράσης.

Στα ζητήματα τραυματισμών αναφέρθηκε και ο Κάρλο Αντσελότι λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως ο λόγος που υπάρχουν τόσα πολλά προβλήματα είναι τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων και οι ελάχιστες μέρες που έχουν οι παίκτες για να κάνουν την απαραίτητη αποκατάσταση.

"... Τα διαλείμματα για τις εθνικές ομάδες είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Οι παίκτες είναι κουρασμένοι και δεν υπάρχει χρόνος για αποκατάσταση..."

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Οι μπλαουγκράνα ετοιμάζουν ειδική τελετή για το νέο μεγάλο τους αστέρι

Ζιντάν: Ο "όρος Νιούκαστλ" που έβαλε στην Μαρσέιγ για να πει το ναι

Ράμος: Πέτυχε γκολ με ψαλιδάκι και άφησε τους συμπαίκτες του με ανοιχτό το στόμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK