Ο Ραούλ είχε σπουδαίο λόγο για να αρνηθεί τη θέση προπονητή στην Λιντς

Ο μεγάλος σκόρερ Ραούλ προπονεί τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ και φέρεται ν' αρνήθηκε τη δουλειά στην Premier League.

New York Comos soccer coach Giovanni Savanese, left, and the team's newest member Raul Gonzalez Blanco, center, listens as team chairman Seamus O'Brien speaks during a press conference, Tuesday Dec. 9, 2014 in New York.  (AP Photo/Bebeto Matthews)
Raul Gonzalez AP PHOTO/BEBETO MATTHEWS

Δημοσίευμα της AS υποστηρίζει πως η Λιντς αμέσως μόλις απέλυσε τον Τζέσι Μαρς έκανε πρόταση στον Ραούλ Γκονζάλες για να αναλάβει στο Έλαντ Ρόουντ. Ωστόσο, ο Ισπανός γκολεαδόρ που είναι ο προπονητής της Ρεάλ Καστίγια αρνήθηκε τη θέση στην Premier League, θεωρώντας πως δεν ήταν το κατάλληλο τάιμινγκ.

Παράλληλα, όμως, κυκλοφορούν κι άλλα όσον αφορά το προπονητικό μέλλον του μεγάλου Μαδριλένου. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως ο Ραούλ είχε προτάσεις και από την Γερμανία και τις έβαλε κι αυτές στον πάγκο, καθώς περιμένει να εκπληρώσει το μεγάλο του όνειρο που δεν είναι άλλο από το να αναλάβει την πρώτη ομάδα της Ρεάλ.

Μάλιστα, κάποια ρεπορτάζ -χωρίς να εμπλέκουν τον Ραούλ- μεταφέρουν πως εάν η Πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στο Μαρόκο, τότε η διοίκηση θα απομακρύνει τον Κάρλο Αντσελότι από τη θέση του.

Θυμίζουμε πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βρεθεί οκτώ βαθμούς μακριά από την κορυφή της La Liga και κυνηγάει την Μπαρτσελόνα στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Διαβάστε περισσότερα

Τουρκία: Γαλατασαράι, η μικρή Παρί της γειτονιάς μας

Η Αλ Νασρ δίνει ασύλληπτο "συνταξιοδοτικό πρόγραμμα" στον Σέρχιο Μπούσκετς

Ίντερ: Ο 20χρονος Αλβανός που έκανε τους Νερατζούρι να δώσουν 10.000.000 ευρώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK