Τουρκία: Γαλατασαράι, η μικρή Παρί της γειτονιάς μας

Με τη διαφαινόμενη απόκτηση του Ζανιόλο η Γαλατά φορτώνει το οπλοστάσιό της με σταρ που οδηγούν την ομάδα στην κορυφή.

Τουρκία: Γαλατασαράι, η μικρή Παρί της γειτονιάς μας

Η Γαλατασαράι έχει στεφθεί Πρωταθλήτρια Τουρκίας 22 φορές στην ιστορία της με τον τελευταίο της τίτλο να είναι τη σεζόν 2018/2019.

Με την πορεία, όμως, που διάγει φέτος με τις συνεχόμενες νίκες φαίνεται πως δύσκολα θα καταφέρει κάποια ανταγωνίστρια να την αμφισβητήσει και της πάρει τον τίτλο. Η διαφορά με τη δεύτερη Φενερμπαχτσέ είναι στους 9 βαθμούς.

Βέβαια, σημαντικό ρόλο στην εξαιρετική πορεία της Γαλατά είναι ο τρόπος με τον οποίο κινήθηκε το καλοκαίρι μεταγραφικά και το πώς πάει να κλείσει το χειμερινό παράθυρο. Οι Τούρκοι τελειώνουν με την υπόθεση του Νικολό Ζανιόλο με μόνιμη μεταγραφή και ευελπιστούν στην εκτόξευση.

Θυμίζουμε πως η Γαλατασαράι έχει φέρει μέχρι στιγμής: Τορέιρα με 6.000.000 ευρώ. Ντεμίρ με 6.000.000 ευρώ (σ.σ. τραυματίας), Σέρτζιο Ολιβέιρα με 3.000.000 ευρώ, Ντρις Μέρτενς, Χουάν Μάτα ως ελεύθερους και τον Μάουρο Ικάρντι με δανεισμό από την Παρί Σεν Ζερμέν (σ.σ. ο οποίος οργιάζει στο τουρκικό πρωτάθλημα).

Επίσης, στο ρόστερ ήδη υπάρχουν παίκτες όπως ο Βίκτορ Νέλσον, διεθνής κεντρικός αμυντικός από την Δανία, ο Γιουνούς Ακγούν, ο Κερέμ Ακτούρκογλου, ο Μπαρίς Γιλμάζ, ο Λέο Μπουά κι άλλα δυνατά/ανερχόμενα ονόματα. Και στην περίπτωση Ζανιόλο σημαντικό είναι πως η ομάδα τον κάνει 100% δικό της με μεταγραφή 20/22.000.000 ευρώ κι όχι με δανεισμό.

Διαβάστε περισσότερα

Το μυθικό συμβόλαιο της Γαλατασαράι στον Νικολό Ζανιόλο

Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα για πρωτοκλασάτο στόπερ, δεν τον ανανεώνει και περιμένει προτάσεις

Ποιοι παίρνουν πρωτάθλημα εάν η Σίτι γίνει Γιουβέντους

News 24/7

24MEDIA NETWORK