Ο Ρέτσος για το ίνδαλμά του και τον πιο δύσκολο αντίπαλο φέτος

O Παναγιώτης Ρέτσος αναδείχθηκε καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης στο πρωτάθλημα και μίλησε μεταξύ άλλων στη Nova για το ίνδαλμά του και τον δυσκολότερο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει εφέτος.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
retsos EUROKINISSI SPORTS

Το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου παίκτη στο πρωτάθλημα πήρε ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ίνδαλμά του που είναι ο Μέλμπεργκ, αλλά και τον πιο δύσκολο αντίπαλο της σεζόν, που ήταν γι' αυτόν ο Αραούχο.

Για το ίνδαλμά του είπε: "Μου άρεσε πολύ ο Μέλμπεργκ απ' τον Ολυμπιακό, αλλά μου αρέσουν και ο Τιάγκο Σίλβα και ο Μπονούτσι. Προσπαθώ να φτιάξω σταδιακά το δικό μου προφίλ. Θέλω να σταθώ στον Όλαφ Μέλμπεργκ γιατί τον έζησα από κοντά. Τον θαυμάζω σαν προσωπικότητα και σαν παίκτη φυσικά, θα ήθελα να κάνω μια καριέρα ανάλογη με τη δική του".

Όσο για τον πιο δύσκολο αντίπαλο της σεζόν, σχολίασε: "Ο Αραούχο είναι πολύ έξυπνος, γνωρίζει πως να τοποθετεί το σώμα του και εμένα με δυσκολεύουν αυτοί οι παίκτες. Ο Αραούχο και ο Αμπουμπακάρ της Μπεσίκτας ήταν οι πιο δύσκολοι αντίπαλοι. Δεν αγωνίστηκα βέβαια απέναντι στον Μάρκους Μπεργκ και νομίζω πως κι εκείνος θα ήταν πολύ δύσκολος αντίπαλος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK