Ο Ρίκι Πουτζ 'μιλάει' στην μπάλα, στην ίδια γλώσσα με τον Ινιέστα

Νέο video που κυκλοφορεί στο Instagram αποδεικνύει ότι ο νεαρός Ρίκι Πουτζ μπορεί να θυμίσει Τσάβι και Αντρές Ινιέστα, ακόμα και με μπαλάκι του τένις.

Ο Ρίκι Πουτζ 'μιλάει' στην μπάλα, στην ίδια γλώσσα με τον Ινιέστα

Ο Ρίκι Πουτζ είναι ένα από τα κορυφαία ταλέντα της Ακαδημίας της Μπαρτσελόνα και αυτό δεν είναι υπερβολή. Ο νεαρός μέσος, έχοντας στο ενεργητικό του 3 εμφανίσεις στη La Liga και την κατάκτηση του Champions League Νέων με την ομάδα της Μπαρτσελόνα Β, έχει 'δεθεί' από τον σύλλογο με ρήτρα 100.000.000 ευρώ και λογίζεται ως ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία του.

Ο Πουτζ σίγουρα δεν βιάζεται, γνωρίζει πολύ καλά ότι το 'Καμπ Νου' αγαπάει τα wonderkids της Μασία και η ευκαιρία του σε κορυφαίο αγωνιστικό επίπεδο θα έρθει σύντομα. Μέχρι τότε, φροντίζει μέσα από σύντομα teasers να προετοιμάζει το κοινό του για το showtime που αναμένεται να του χαρίσει.

Πιο πρόσφατο 'χτύπημα', ένα video που ανέβασε στο Instagram, όπου κάνει μικρά θαύματα με ένα μπαλάκι του τένις. Το μπαλάκι μένει στον αέρα και απλά δεν κατεβαίνει ποτέ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Enjoy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη R I C A R D P U I G (@riquipuig) στις

Τον Δεκέμβριο της περασμένης χρονιάς, ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε δώσει μια ευκαιρία στον Πουτζ να αποδείξει ότι η πόρτα της ανδρικής ομάδας αξίζει να μείνει ορθάνοικτη για εκείνον. Έπαιξε σε αγώνα του Copa del Rey ενάντια στην Κουλτουράλ Λεονέσα, όπου με μια δική του εξωπραγματική ασίστ - 'δακτυλήθρα' ανάμεσα σε 2 αντιπάλους αμυντικούς, ο Ντένις Σουάρεθ κατάφερε να σκοράρει, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1 υπέρ των 'μπλαουγκράνα'.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Πουτζ είχε πραγματοποιήσει επίσης ορισμένες υποδειγματικές εμφανίσεις με την ομάδα του, κατά τη διάρκεια της περιοδείας στις ΗΠΑ. Ο 19χρονος μέσος είχε παίξει κόντρα στη Μίλαν και στην Τότεναμ, κερδίζοντας επαινετικά σχόλια και παρομοιώσεις όπως "ο διάδοχος των Τσάβι και Αντρές Ινιέστα". Άδικο έχουν;

News 24/7

24MEDIA NETWORK