Ο Ριτσάρλισον αναζήτησε βοήθεια και εξηγεί ποια πρέπει να είναι η προτεραιότητα

Ο επιθετικός της Τότεναμ αποκάλυψε πως δέχεται βοήθεια και πως το αποτέλεσμα αυτής αντανακλάται στο χορτάρι και στις επιδόσεις του.

Tottenham's Richarlison celebrates after scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Everton and Tottenham Hotspur, at the Goodison Park stadium, in Liverpool, England, Saturday, Feb. 3, 2024. (AP Photo/Jon Super)
(AP Photo/Jon Super) AP

Ο Ριτσάρλισον την προηγούμενη χρονιά απογοήτευσε με τα νούμερά του και ουδέποτε δικαίωσε τα 60 εκατομμύρια που δαπανήθηκαν για χάρη του με στόχο να μπει στα παπούτσια του Χάρι Κέιν. Ο Βραζιλιάνος δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί, ωστόσο φέτος αυτή η συνθήκη φαίνεται να έχει αλλάξει και μάλιστα όχι τυχαία.

Τα 3 τέρματα και οι 4 ασίστ της προηγούμενης χρονιάς ήταν έναν εξαιρετικά κακό νούμερο για επιθετικό του δικού του βεληνεκούς. Φέτος ο ίδιος άλλαξε άρδην την εικόνα του και την αποτελεσματικότητά του και εξήγησε πως αυτό συνέβη.

Η δήλωση του Βραζιλιάνου

"Η πνευματική κομμάτι είναι εξαιρετικά σημαντικό για έναν παίκτη".

"Έχω συνεδρίες κάθε εβδομάδα με την ψυχολόγο μου, με βοηθάει".

"Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι η ψυχολόγος μπορεί να είναι πολύ σημαντική, βοηθάει πολύ στο γήπεδο"

Τα φετινά νούμερα του Ριτσάρλισον είναι εμφανώς βελτιωμένα έχοντας πετύχει και μοιράσει 11 τέρματα και 3 ασίστ αντιστοίχως σε 26 συμμετοχές. Η Τότεναμ με τον Άγγελο Ποστέκογλου στον πάγκο βρίσκεται αυτή την στιγμή στην 5η θέση και η καλή πορεία της ομάδας οφείλεται και στον επιθετικό, αφού φαίνεται πως βρήκε και πάλι τον καλό του εαυτό με τον οποίο είχε συστηθεί στην Premier League με την Έβερτον.

Διαβάστε περισσότερα

Ελεύθερος ο Ντάνι Άλβες με εγγύηση

Ο Αζάρ ήταν πανευτυχής στην Ρεάλ και δεν μετανιώνει απολύτως τίποτα, ήταν ένα όνειρο δήλωσε

News 24/7

24MEDIA NETWORK