Ο Αζάρ ήταν πανευτυχής στην Ρεάλ και δεν μετανιώνει απολύτως τίποτα, ήταν ένα όνειρο δήλωσε

Ο Αζάρ, παρά τους άσχημους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν στην διάρκεια της θητείας του στην Ρεάλ Μαδρίτης, αποκάλυψε πως μόνο άσχημες αναμνήσεις δεν έχει από την Ισπανία.

FILE - Chelsea's Eden Hazard celebrates after scoring his side's fourth goal during the Europa League Final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Wednesday, May 29, 2019. Eden Hazard announced his retirement from all soccer on Tuesday, Oct. 10, 2023. The 32-year-old Hazard is putting an end to a 16-year-old injury-hit career marked by success at club level and unfulfilled promise with the Belgium national team's Golden Generation. (AP Photo/Luca Bruno, File)
(AP Photo/Luca Bruno, File) AP

Ο Αζάρ, αγωνιστικά μιλώντας, πέρασε εφιαλτικά χρόνια με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού πέτυχε μόλις επτά γκολ, προτού αποχωρήσει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν 2022-23, ένα χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιό του. Κατακρίθηκε εντόνως επειδή δεν ήταν σε φόρμα και ταλαιπωρήθηκε από πολλαπλούς τραυματισμούς. Ωστόσο, ο πρώην διεθνής Βέλγος ισχυρίζεται ότι δεν μετάνιωσε στιγμή που πήγε στους Μαδριλένους, καθώς ήταν το όνειρό του να παίξει υπό τις οδηγίες του ινδάλματός του Ζινεντίν Ζιντάν.

Οι δηλώσεις του Βέλγου

"Ήταν το όνειρό μου. Μπορώ να σας πω ότι ήταν το όνειρό μου, ακόμα κι αν η ιστορία δεν ήταν τόσο καλή με τους τραυματισμούς και τα σχετικά. Όταν κοιτάζω πίσω, και μπορείτε να δείτε κάποιες φωτογραφίες μου με τη λευκή φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, με κάνει περήφανο. Ήταν η καλύτερη ανάμνηση της ποδοσφαιρικής μου καριέρας".

Λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από τον ισπανικό σύλλογο, ο 33χρονος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, παρά το γεγονός ότι είχε προτάσεις από το πρωτάθλημα της Saudi Pro League και το MLS.

Όταν ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να είχε παίξει για λίγο περισσότερο, ο πρώην αστέρας των Μπλε δήλωσε: "Καλή ερώτηση. Έτσι νομίζω, αλλά αποφάσισα ότι το ποδόσφαιρο τελείωσε επειδή είχα πολλούς τραυματισμούς και δεν μετανιώνω για τίποτα".

Και πρόσθεσε: "Το απολαμβάνω πολύ. Μου λείπει λίγο το ποδόσφαιρο, ειδικά το να είμαι με τα παιδιά στα αποδυτήρια, αλλά τώρα μπορώ να κάνω ό,τι θέλω. Έχω παιδιά και οικογένεια. Μπορώ να πάω στο Βέλγιο για να δω την οικογένειά μου, τα αδέρφια και τους γονείς μου. Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα".

Διαβάστε περισσότερα

Θέλει να δικαιολογήσει τα 100 εκατομμύρια αρχής γενομένης από το δεύτερο τέρμα του στην σεζόν...

Οι προϋποθέσεις για να παραμείνει ευτυχισμένος ο Σάντσο μετά από το δράμα στην Γιουνάιτεντ: Οικονομικά, Τεν Χαχ και Ράτκλιφ

News 24/7

24MEDIA NETWORK