Ο Ρονάλντο "απέλυσε" την κοπέλα του

Το να είσαι μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί στο μυαλό πολλών να είναι κάτι υπέροχο. Χρήματα, αναγνωρισιμότητα, ανέσεις. Τι γίνεται όμως όταν αναγκάζεσαι να αφήσεις τη δουλειά σου;

Ο Ρονάλντο "απέλυσε" την κοπέλα του

Είναι όμορφη, πληθωρική, η σχέση του Κριστιάνο Ρονάλντο και... άνεργη! Η Γκεορχίνα Ροντρίγκεθ είναι η επίσημη αγαπημένη του CR7 και όπως φαίνεται το "πληρώνει" ακριβά αυτό, αφού έχει σοβαρές επιπτώσεις στην εργασία της.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, η 22χρονη καλλονή που εργαζόταν ως πωλήτρια στο υπερπολυτελές κατάστημα της Prada στη Μαδρίτη, αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη δουλειά της, λόγω του συνωστισμού που επικρατούσε στο μαγαζί από τους φανς του Πορτογάλου.

Πολλοί ήταν εκείνοι που ήθελαν να γνωρίσουν από κοντά την αγαπημένη του σούπερ σταρ, ενώ υπήρχαν και πολλοί δημοσιογράφοι που υποδύονταν του πελάτες προκειμένου να γράψουν μετά ιστορίες για την Ροντρίγκεθ.

Η νεαρή, όπως φαίνεται, γνωρίζει και από την ανάποδη το να είσαι η σχέση του 32χρονου Πορτογάλου.

Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που χάνει τη δουλειά της ακριβώς γι' αυτόν το λόγο. Έχει προηγηθεί άλλη μία αντίστοιχη περίπτωση τον περασμένο Νοέμβριο, με τον οίκο της Gucci αυτή τη φορά να φοβάται πως το πλήθος κόσμου που πήγαινε στο μαγαζί για να γνωρίσει τη Ροντρίγκεθ, θα τρόμαζε την πελατεία.

Η Ροντρίγκεθ πλέον στρέφεται σε καριέρα μοντέλου. Λέτε να... ανοίξει κόντρα με την Ιρίνα Σάικ;

News 24/7

24MEDIA NETWORK