Ο Ρονάλντο έλειπε, όχι όμως και το θέαμα

Η ομάδα του Μέσι υπέστη μια βαριά ήττα, κόντρες και εμπαιγμοί είχαν την τιμητική τους.

Inter Miami's Lionel Messi during the Riyadh Season Cup soccer match between Inter Miami and Al Nassr at Kingdom Arena Stadium in Riyadh, Saudi Arabia, Thursday, Feb. 1, 2024. (AP Photo/Amr Nabil)
Inter Miami's Lionel Messi during the Riyadh Season Cup soccer match between Inter Miami and Al Nassr at Kingdom Arena Stadium in Riyadh, Saudi Arabia, Thursday, Feb. 1, 2024. (AP Photo/Amr Nabil) AP

Μπορεί, εν τέλει, να μην είδαμε την μονομαχία Μέσι-Ρονάλντο, αλλά οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές αποφάσισαν να μας αποζημιώσουν. Η Αλ Νασρ ήταν σε "δαιμονιώδη" κατάσταση και πέτυχε 6 τέρματα, παρά την απουσία του Κριστιάνο που βρισκόταν στις εξέδρες και παρακολουθούσε με ικανοποίηση.

Με τον Αργεντίνο να περνά στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο 83ο λεπτό, η Ίντερ Μαϊάμι δεν κατάφερε να μειώσει το σκορ και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι Σαουδάραβες οπαδοί έκαναν καζούρα δείχνοντάς στον Μέσι το σκορ με τα δάχτυλά τους.

Η απογοήτευση των ποδοσφαιριστών της Ίντερ Μαϊάμι βοήθησε στο να προκληθούν εντάσεις, με δυνατά μαρκαρίσματα να ακολουθούνται από καυγάδες παικτών, μεταξύ αυτών, και του Μπουσκέτς και του Τζόρντι Άλμπα.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Τεν Χαχ μιλά για Ράσφορντ και Σάντσο

Ατυχία: Τραυματίας ο Ρονάλντο, χάνει τον αγώνα με Μέσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK