Ο Ρονάλντο ήθελε να παίζει μόνο αυτός, ακόμα και όταν συμφωνούσε για... πάγκο αντιδρούσε

Ο Σόλσκιερ αποκάλυψε πως όταν οι δύο συνυπήρχαν στην Γιουνάιτεντ δεν έλλειψαν τα επεισόδια...

Manchester United's Cristiano Ronaldo, left, greets Manchester United's manager Ole Gunnar Solskjaer as he is replaced by Manchester United's Marcus Rashford during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester United at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Saturday, Oct. 30, 2021. (AP Photo/Frank Augstein)
(AP Photo/Frank Augstein) AP

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής και αργότερα προπονητής της Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έκανε μερικές αποκαλύψεις σχετικά με την συνεργασία του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος ήρθε το ίδιο καλοκαίρι με τον Ραφαέλ Βαράν και τον Τζέιντόν Σάντσο με στόχο να βοηθήσει επιθετικά, αλλά και να λειτουργεί ως παράδειγμα για τους υπόλοιπους παίκτες.

Το ξεκίνημά του ήταν φανταστικό. Σκόραρε δύο φορές στο δεύτερο ντεμπούτο του εναντίον της Νιούκαστλ και ξανά στο δεύτερο παιχνίδι του εναντίον της Γουέστ Χαμ. Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος ξεκίνησε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι εναντίον της Άστον Βίλα - όπως ακριβώς είχε ζητήσει. Εκεί λοιπόν ξεκίνησαν τα προβλήματα. Στη συνέχεια ο Σόλσκιερ τον έβαλε στον πάγκο μετά από αίτημά του, αλλά ο Πορτογάλος απροσδόκητα εξοργίστηκε σύμφωνα με τον Νορβηγό.

Ο Νορβηγός δήλωσε: "Ένας από τους λόγους της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν να φέρει αυτό το πάθος, αλλά αυτό μαζί με τα καλά είχε και τις επιπλοκές του. Έχεις τον Μέισον Γκρίνγουντ, τον Μάρκους Ράσφορντ και τον Άντονι Μαρσιάλ, οι οποίοι μπορούν να μάθουν από τον Κριστιάνο, καθώς είναι ο καλύτερος, ο πιο πειθαρχημένος και ήταν ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, και πιστεύεις ότι θα τους βοηθήσει".

"Όταν ήρθε στον σύλλογο, μου είπε να τον ξεκινήσω για τρία συνεχόμενα παιχνίδια και μετά να με βάλω στον πάγκο για το τέταρτο παιχνίδι, αλλά είναι τόσο παθιασμένος, οπότε όταν το έκανα αυτό, δεν του άρεσε"...

Παρά το δύσκολο ξεκίνημα, ο Σόλσκιερ αποκάλυψε ότι δεν είχε συνολικά πολλά προβλήματα με τον Ρονάλντο κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας του στο Ολντ Τράφορντ. Ο Ρονάλντο έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο μετά την αλλαγή του σε περισσότερες από μία περιπτώσεις, αλλά ο Σόλσκιερ πιστεύει ότι δεν ξέφυγε ακόμη και όταν απογοητεύτηκε.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Τεν Χαχ έχει το άγχος, οι παίκτες τους τραυματισμούς, και όλοι μαζί είναι μία "ωραία ατμόσφαιρα"...

Σκάουτερ του Big-6 είχε απορρίψει Σάντσο όταν ήταν περιζήτητος

News 24/7

24MEDIA NETWORK