Ο Ρονάλντο "ψήνει" και μεταγραφή για την Σπόρτινγκ!

Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας θέλει να πάρει παίκτη από την Γιουβέντους και σε αυτή την προσπάθεια έχει σύμμαχο ένα "δικό της παιδί": τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Portuguese ace Ronaldo salutes his fans as he arrives to undergo medical checks at the Juventus stadium in Turin, Italy, Monday, July 16, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Portuguese ace Ronaldo salutes his fans as he arrives to undergo medical checks at the Juventus stadium in Turin, Italy, Monday, July 16, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Μετά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται πλέον για να αγωνιστεί σε έναν ακόμα ευρωπαϊκό κολοσσό, χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει πως έχει ξεχάσει την ομάδα στην οποιά ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και τον βοήθησε να ανοίξει τα φτερά του.

Κάθε άλλο μάλιστα και σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ιταλία, προσπαθεί να βοηθήσει την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας να κάνει δικό της έναν παίκτη από την Γιουβέντους: τον Στέφανο Στουράρο.

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας κοστολογεί τον παίκτη (βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών αγγλικών ομάδων και της Τζένοα) με ένα ποσό κοντά στα 20.000.000 ευρώ, με τα "λιοντάρια της Λισσαβώνας" να είναι και αυτά στο κυνήγι του και να έχουν μάλιστα και τις... πλάτες του "CR7".

Τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα αναφέρουν πως ο 33χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει ήδη μιλήσει με τον Στουράρο για την προοπτική της Σπόρτινγκ, επιχειρώντας έτσι να τον πείσει να προτιμήσει να συνεχίσει εκεί την καριέρα του κλείνοντας την πόρτα στους άλλους μνηστήρες...

News 24/7

24MEDIA NETWORK