O Ρονάλντο τρελαίνεται και... στις προπονήσεις!

Ο Ρονάλντο έχει ερωτευτεί με το... καλημέρα τη νέα του ομάδα και αυτό φαίνεται ακόμα και από τον τρόπο που συμπεριφέρεται στις προπονήσεις της Γιουβέντους. Δείτε το σόου του Πορτογάλου άσου (VIDEO).

Juventus' Cristiano Ronaldo applauds his teams fans before the start of the Serie A soccer match between Juventus and Lazio at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo applauds his teams fans before the start of the Serie A soccer match between Juventus and Lazio at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ποιος είπε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι εκνευρισμένος και τσαντισμένος από το γεγονός πως παραμένει άσφαιρος στη Serie A μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια του απέναντι σε Κιέβο Βερόνα και Λάτσιο;

Ναι, ο Πορτογάλος είναι "άρρωστος" με τα γκολ και... τρέφεται από αυτά ως γνήσιος στράικερ, ωστόσο περνάει καλά στο Τορίνο και αυτό φροντίζει να το δείχνει σε κάθε ευκαιρία μαζί με τους νέους συμπαίκτες του.

Η τελευταία απόδειξη ήρθε μέσα από ένα video που ανέβασε η Γιουβέντους από προπόνηση, με τον CR7 να δοκιμάζει σουτ στην κίνηση (όπως και οι Πιάνιτς, Ντιμπάλα, Ματουιντί και Κεντίρα) και να πανηγυρίζει έξαλλα ένα γκολ του "παίζοντας" μάλιστα με τη κάμερα μαζί με συμπαίκτες του.

"Νικήτρια ομάδα", το μήνυμα του 33χρονου, ανεβάζοντας το σχετικό video στον προσωπικό λογαριασμό του στα social media.

News 24/7

24MEDIA NETWORK