Ο Ρούνεϊ πέρασε πριονοκορδέλα τον Ρονάλντο και τον Κιν

Ο Γουέιν Ρούνεϊ κλήθηκε να σχολιάσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και διέλυσε τον πρώην συμπαίκτη του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Άγγλος τα έχωσε και τον Ρόι Κιν.

FILE - In this Tuesday March 4, 2008 file photo Manchester United's Cristiano Ronaldo, left, celebrates his goal with teammate Wayne Rooney against Lyon during their Champions League second round soccer match at Old Trafford Stadium, Manchester, England. Wayne Rooney now has the Derby County job on a permanent basis after Englands record goal-scorer retired from playing and received a contract through 2023 to manage the second tier team. The 35-year-old former Manchester United captain, who took temporary charge of Derby in November, is now focusing on his coaching career.  (AP Photo/Jon Super, File)
Παλιές εποχές με Ρονάλντο και Ρούνεϊ AP PHOTO/JON SUPER

Μία νέα κόντρα μόλις γεννήθηκε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και αφορά δύο πρώην συμπαίκτες:

Τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Γουέιν Ρούνεϊ. Ο Άγγλος, παλαίμαχος επιθετικός της Γιουνάιτεντ, κλήθηκε από το talkSport να σχολιάσει τα όσα έχουν συμβεί μεταξύ του Πορτογάλου και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η κριτική του προπονητή των DC United του Ταξιάρχη Φούντα ήταν άκρως σκληρή για τον Ρονάλντο, αλλά και για τον Ρόι Κιν.

Ο Άγγλος είπε χαρακτηριστικά "...πιστεύω πως αυτά που έκανε ο Ρονάλντο από την αρχή της σεζόν δεν είναι αποδεκτά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...

Είδα τον Ρόι Κιν να τον υπερασπίζεται. Ο Ρόι δεν θα τα αποδεχόταν αυτά. Ήταν ένας αποπροσανατολισμός που η Γιουνάιτεντ δεν χρειαζόταν..."

Υπενθυμίζουμε πως Ρούνεϊ - Ρονάλντο είχαν συγκρουσθεί και στο παρελθόν (στο Παγκόσμιο Κύπελλο '06 λόγω της αποβολής του Άγγλου και ο Πορτογάλος έκλεισε το μάτι σαν να πέτυχε το σκοπό του), αλλά για το καλό της Γιουνάιτεντ είχαν βάλει στην άκρη την κόντρα τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμιο Κύπελλο: Το "τελειωμένο" wonderkid της Μπαρτσελόνα πάει Μουντιάλ με την Ολλανδία

Μυθικό! Το συγκλονιστικό βίντεο της Ουρουγουάης με τις κλήσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Ρεάλ: Ο Μόντριτς έχασε την ευκαιρία της χρονιάς και ο Αντσελότι του είπε την ατάκα του αιώνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK