Παγκόσμιο Κύπελλο: Το "τελειωμένο" wonderkid της Μπαρτσελόνα πάει Μουντιάλ με την Ολλανδία

Την παρθενική του συμμετοχή με την φανέλα της εθνικής Ολλανδίας αναμένεται να κάνει ο Τσάβι Σίμονς, καθώς ο Λουίς Φαν Χάαλ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

PSV's Xavi Simons catches his breath during the Europa League group A soccer match between PSV and Arsenal at the Philips stadium in Eindhoven, Netherlands, Thursday, Oct. 27, 2022. (AP Photo/Peter Dejong)
Ο Τσάβι Σίμονς είναι Μουντιαλικός THURSDAY, OCT. 27, 2022. (AP PHOTO/PETER DEJONG)

Τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Αϊντχόφεν εξαργυρώνει ο 19χρονος Τσάβι Σίμονς. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας, Λουίς Φαν Χάαλ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στο Κατάρ.

Ο Σίμονς απασχόλησε το κοινό παλαιότερα εξαιτίας της συμμετοχής του στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, αλλά και του περάσματός του από την ομάδα της Παρί. Επειδή πουθενά δεν στέριωσε ο κόσμος τον ξέχασε και κάποιοι τον θεώρησαν ξεγραμμένο.

Μετά από τις συμμετοχές του στις μικρότερες κατηγορίες των εθνικών ομάδων, θα έχει την ευκαιρία να εκπροσωπήσει για πρώτη φορά την χωρά και σε επίπεδο ανδρών.

Κι όλα αυτά επειδή επέστρεψε στην Ολλανδία κι έκανε τρομερές εμφανίσεις με την PSV, έχοντας 21 συμμετοχές με 10 γκολ και 4 ασίστ.

Ο Σίμονς είχε μεγάλη αναγνώριση σε μικρότερη ηλικία κι είχε φτάσει να έχει 4.000.000 ακολούθους στο Instagram, χωρίς καλά καλά να προλάβει να παίξει ποδόσφαιρο...

Διαβάστε Περισσότερα

Παγκόσμιο Κύπελλο: Η Ολλανδία "απάντησε" στην Ουρουγουάη με τρομερό βίντεο

Σαντιό Μανέ: Δεν πέρασε της Μπάγερν, πάει Παγκόσμιο Κύπελλο

Μπάγερν Μονάχου: Παρασκηνιακή μάχη με την Σενεγάλη για τον Σαντιό Μανέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK