Ο Σαχίν η καμήλα, ο νέος "προφήτης" του Μουντιάλ (VIDEO)

Ο Πολ το χταπόδι είχε κάνει "πάταγο" στο προηγούμενο Μουντιάλ με τις προβλέψεις του, αποκτώντας μάλιστα και χιλιάδες οπαδούς που τον εμπιστεύονταν σε ότι... προέβλεπε. Στη Βραζιλία όμως, δεν θα έχουμε προφήτη-χταπόδι αλλά καμήλα. Και το όνομα αυτής, Σαχίν!

Ο Σαχίν η καμήλα, ο νέος "προφήτης" του Μουντιάλ (VIDEO)

Το Μουντιάλ βρίσκεται πλέον προ των πυλών και ο ποδοσφαιρικός πλανήτης έχει ήδη αρχίσει να κάνει τις προβλέψεις του για τους αγώνες, αλλά και το νικητή της διοργάνωσης, με τα στοιχήματα να έχουν πάρει φωτιά.

Όσοι πίστευαν σε... προφητείες, είχαν στο προηγούμενο Μουντιάλ τον Πολ το χταπόδι να τους καθοδηγεί. Το διάσημο μαλάκιο είχε καταφέρει να προβλέψει σωστά πολλά παιχνίδια της διοργάνωσης, ανάμεσά τους και τον τελικό!

Στο Μουντιάλ της Βραζιλίας δεν θα έχουμε χταπόδι-προφήτη, αλλά... καμήλα. Το όνομα αυτής, Σαχίν και κατάγεται από τα βάθη της ερήμου του Ντουμπάι. Ξεκινώντας από το εναρκτήριο ματς της Βραζιλίας κόντρα στην Κροατία, ο Σαχίν θα δίνει προβλέψεις για τους αγώνες τις διοργάνωσης κάθε μέρα.

Ο Σαχίν η καμήλα, ο νέος "προφήτης" του Μουντιάλ (VIDEO)

Μια μπάλα θα στήνεται μπροστά του και και θα υπάρχουν δύο πινακίδες με τα χρώματα κάθε χώρα. Ο Σαχίν θα πρέπει να σπρώξει τη μπάλα προς το μέρος της ομάδας που προβλέπει ότι θα κερδίσει. Περιμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία την πρώτη του πρόβλεψη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK