Κράξιμο στον Νεϊμάρ για τα κιλά του, αίτημα να αποσυρθεί άμεσα

Επέστρεψε στην προπόνηση ο Βραζιλιάνος, αλλά αυτή δεν συνοδεύτηκε με θετικά σχόλια από οπαδούς της ομάδας και όχι μόνο.

Al Hilal's Neymar looks on during the AFC Champions League Group D soccer match between Al Hilal and Iran's Nassaji Mazandaran at the Azadi Stadium in Tehran, Iran, Tuesday, Oct. 3, 2023. Al Hilal won the match 3-0. (AP Photo)
Al Hilal's Neymar looks on during the AFC Champions League Group D soccer match between Al Hilal and Iran's Nassaji Mazandaran at the Azadi Stadium in Tehran, Iran, Tuesday, Oct. 3, 2023. Al Hilal won the match 3-0. (AP Photo) AP

Ο Νεϊμάρ επέστρεψε σε ρυθμούς προπόνησης και μετά από 4 μήνες και τον σοβαρό τραυματισμό, η επιστροφή είναι κοντά. Παρόλα αυτά, η πορεία του αγωνιστικά, σε συνδυασμό με τις μυθικές απολαβές του, το έχουν μετατρέψει σε μαύρο πρόβατο στην αντίληψη πολλών.

Ο σοβαρός τραυματισμός επιδείνωσε την κατάσταση, αφού ο Βραζιλιάνος να είναι εξίσου αποτελεσματικός στη Σαουδική Αραβία αγωνιστικά και εμπορικά, όπως ήταν σε όλους τους συλλόγους στους οποίους αγωνίστηκε. Από πλευράς στατιστικών, ο Νεϊμάρ ήταν πάντοτε εκπληκτικός όταν δεν τραυματιζόταν.

Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων μηνών που αναρρώνει, ο Νεϊμάρ πήρε λίγο χρόνο για τον εαυτό του και προσπάθησε να απολαύσει τη ζωή όσο δεν έπαιζε. Ο Νεϊμάρ επέστρεψε τελικά στην προπόνηση μαζί με τους συμπαίκτες του στην Αλ Χιλάλ, αλλά η φυσική του κατάσταση εξαπέλυσαν καταιγισμό αντιδράσεων από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε βαθμό μάλιστα που αρκετοί να απαιτήσουν από εκείνον να αποσυρθεί πρόωρα.

Παρακάτω το βίντεο που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Η φυσική κατάσταση του Νεϊμάρ δεν χωράει αμφισβήτηση πως είναι προβληματική, ωστόσο ο κύριος λόγος που προκαλεί την εξόργιση των φιλάθλων είναι οι απολαβές και το lifestyle του Βραζιλιάνου. Η απόκτηση παικτών αντίστοιχου βεληνεκούς και ηλικίας συνιστά ένα στοίχημα που καλούνται να αντιμετωπίζουν οι ομάδες της Saudi Pro League που στοχεύουν στην αγορά της Ευρωπαϊκής ελίτ.

Διαβάστε περισσότερα

Κοντά στα 100 εκατομμύρια για επιθετικό «κανόνι» η Τσέλσι

Πέρεθ: «Ο Ρονάλντο δεν είναι η μεταγραφή του αιώνα για την Ρεάλ»

News 24/7

24MEDIA NETWORK