Ο Σάρι... γλίτωσε την Τσέλσι από μεγάλο κάζο

Τα μεταγραφικά σενάρια ήθελαν τον Γουίλιαν να... ψάχνει απεγνωσμένα την πόρτα της εξόδου του "Στάμφορντ Μπριτζ". Ο λόγος είχε ονοματεπώνυμο: Αντόνιο Κόντε. Τι ήταν αυτό που συνέβη ώστε να αλλάξει γνώμη ο Βραζιλιάνος;

Ο Σάρι... γλίτωσε την Τσέλσι από μεγάλο κάζο
ΑΡ

Το... σίριαλ "μένει-φεύγει" μεταξύ Τσέλσι και Γουίλιαν απασχόλησε για αρκετό καιρό τα ρεπορτάζ των Λονδρέζων.

Τον Βραζιλιάνο άσο διεκδίκησαν οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα. Τελικά, εκείνος προτίμησε να μην αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη, συνεχίζοντας στους "μπλε".

Τι μεσολάβησε, όμως, μέχρι ο 30χρονος επιθετικός να πάρει αυτή την απόφαση; Η απόλυση του πρώην προπονητή του, Αντόνιο Κόντε. Δεν ήταν κρυφό, άλλωστε, ότι οι δύο άνδρες δεν διατηρούσαν και τις καλύτερες σχέσεις...

"Δεν υπήρχε περίπτωση να παραμείνω αν έμενε ο Κόντε. Τώρα είμαι εδώ και θέλω να παίξω στην Τσέλσι", παραδέχθηκε ο Γουίλιαν και συνέχισε λέγοντας:

" Θα φύγω μόνο αν το θέλει η ομάδα. Πιστεύω πως έχουμε καλές πιθανότητες να αντιστρέψουμε το κλίμα σε σχέση με πέρσι, γιατί πλέον έχουμε έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ποδοσφαίρου. Ο νέος προπονητής (σ.σ. Μαουρίτσιο Σάρι) μας λέει να απολαμβάνουμε το παιχνίδι, αλλά να παίζουμε υπεύθυνα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK