Ο Σαββίδης έστειλε μήνυμα στον Ολυμπιακό: "Η ηγεμονία σας τελείωσε"

Ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε πως το Κύπελλο είναι η αρχή για μεγάλες νίκες του ΠΑΟΚ και ξεκαθάρισε πως πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αποδεχτεί πως τελείωσε η ηγεμονία του αφού ο "Δικέφαλος" είναι πιο δυνατός και στο οικονομικό κομμάτι!

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

AΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ:

"Το είχα πει με υπερβολικό τρόπο ότι πάμε για το Κύπελλο αλλά είχαμε αυτό το συναίσθημα ότι πρέπει να το πάρουμε. Βλέπουμε το ποδόφαιρο,το παρακολουθούμε, και βλέπουμε ότι η ομάδα μας άξιζε δύο Κύπελλα.

Ξεκινήσαμε νευρικά, βάλαμε γκολ, δεχτήκαμε ένα αστείο γκολ και μετά όποια ομάδα έβαζε το γκολ θα κέρδιζε. Τα παιδιά ήθελαν πάρα πολύ να μου κάνουν δώρο και μπορώ να πω ότι το κατάφεραν.

Και επειδή χθες τους είπα μόνο μία κουβέντα, ότι αύριο θα κερδίσει η ψυχολογία. Κάντε το έτσι ώστε να φαινόμαστε άξιοι να πάρουμε τον τίτλο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι έχουν δουλέψει, όλα τα γραφεία του ΠΑΟΚ, όλους τους παίκτες, τους φιλάθλους, τους προπονητές.

Είμαστε μία μεγάλη οικογένεια. Έχω πει στον Ίβιτς ότι πίστευα ότι θα κερδίσει το Κύπελλο. Σήμερα όταν επιβιβαζόταν στο λεωφορείο δεν τους συνόδευσα. Του είχα πει ότι ήμουν απόλυτος σίγουρος ότι θα πάρει το Κύπελλο.

06/05/2017 PAOK Vs AEK for Greek Cup season 2016-17, in Panthessaliko Stadium, in Volos - Greece

Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography
06/05/2017 PAOK Vs AEK for Greek Cup season 2016-17, in Panthessaliko Stadium, in Volos - Greece Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography 06/05/2017 PAOK VS AEK FOR GREEK CUP SEASON 2016-17, IN PANTHESSALIKO STADIUM, IN VOLOS - GREECE PHOTO BY: GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Είμαι χαρούμενος που ο προπονητής μας είναι άξιος της εμπιστοσύνης μας. Θέλω να ευχαριστήσω την ΑΕΚ, εκτιμώ ότι ήταν αρκετά ήρεμο παιχνίδι, υπήρχαν κάποια σκληρά σημεία αλλά ήταν τελικός Κυπέλλου.

Σήμερα είπα στον κύριο Μελισσανίδη ότι "Δημήτρη ξέρω ότι σήμερα θα χαρείς περισσότερο στη δική μου χαρά παρά στη δική σου". Το μόνο που θέλω να πω είναι να είναι μία αρχή για μεγάλες νίκες.

Εκτιμώ ότι καλό ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να είναι μονοπώλιο. Έτσι είναι το νορμάλ. Αντιλαμβάνομαι πως ο Ολυμπιακός δεν θέλει να αποδεχτεί πως η ηγεμονία του τελειώνει. Αυτή είναι η ζωή. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο δυνατός από αυτούς, και οικονομικά πιο δυνατός. Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ αλλά εκτιμώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει τις μεγαλύτερες δυνατότητες στην Ελλάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους δούλεψαν σήμερα για την ασφάλεια, γνωρίζουμε τους φιλάθλους μας και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ αλλά μου φαίνεται ότι παρόλα αυτά ήταν σχετικά καλά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ασχολήθηκαν για αυτό.

Θέλω να ευχαριστήσω την Αστυνομία και το Δήμο του Βόλου για το ότι γρήγορα έδωσαν τις υπηρεσίες τους ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Θέλω να ευχαριστήσω την ομοσπονδία, την ΕΠΟ που σύντομα πρόλαβε να ετοιμαστεί. Θέλω να πω ευχαριστώ στον Υπουργό.

Υπήρχε ανησυχία για αναβολή του τελικού αλλά εκτιμώ πως οι κύριοι Δρόσος και Βασιλειάδης πήραν τη σωστή απόφαση με το να γίνει ο αγώνας".

Photo Credits: Εurokinissi, Tourette Photo

News 24/7

24MEDIA NETWORK