Ο Σαββίδης ζήτησε το πρωτάθλημα από τους παίκτες του ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν Σαββίδης με δηλώσεις του ζήτησε από τους παίκτες του να νικήσουν τρεις φορές τον Παναθηναϊκό, στα μεταξύ τους παιχνίδια που θα γίνουν τον Απρίλιο, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά ως έχει έρθει η ώρα του ΠΑΟΚ για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Σαββίδης ζήτησε το πρωτάθλημα από τους παίκτες του ΠΑΟΚ

Με δηλώσεις του στο“Αθλητικό Metropolis”, ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τους παίκτες του να νικήσεις τρεις φορές τον Παναθηναϊκό, στα μεταξύ τους παιχνίδια που θα γίνουν τον Απρίλιο, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά ως έχει έρθει η ώρα του ΠΑΟΚ για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τους Πόντιους ομογενείς: "Χάρηκα που φώναζαν "ζει ο Πόντος". Αυτό δείχνει ότι ο κόσμος κουβαλάει στις ψυχές του τα συναισθήματα και τις ελπίδες και δείχνει ιδιαίτερη αγάπη στην ιστορική πατρίδα του".

Για τις επικείμενες κόντρες με τον Παναθηναϊκό: "Θα έχουμε τρία παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και πρέπει να κερδίσουμε και τα τρία. Ο ΠΑΟΚ είναι παντού και παντού. Εδώ σήμερα αισθάνθηκα το απόλυτο αίσθημα της Τούμπας. Ελπίζω ότι τα παιδιά που θα αγωνιστούν και κόντρα στον Παναθηναϊκό και κόντρα στις άλλες ομάδες στο Κύπελλο και το Πρωτάθλημα θα ακούσουν και θα καταλάβουν ότι χρειαζόμαστε Κύπελλο".

Για το πότε θα πάρει ο ΠΑΟΚ το Πρωτάθλημα: "Η ώρα μας ήρθε ήδη. Το πιο σημαντικό είναι η πίστη και όλα θα γίνουν. Χρειάζεται υπομονή, συμβαίνουν αλλαγές και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο μέλλον μπροστά του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK