Ο Σερ Άλεξ και η χρυσή σελίδα της Γιουνάιτεντ στο Disney Plus, 7ψήφιο το νούμερο της προσφοράς, αλλά η ομάδα ζητά περισσότερα

Εφόσον υπάρξει συμφωνία, αναμένεται να δημιουργηθεί μία σειρά για το μεγαλείο του συλλόγου με τον Σκωτσέζο στον πάγκο.

Manchester United manager Sir Alex Ferguson applauds supporters after his last game in charge of his team, their English Premier League soccer match against West Bromwich Albion at The Hawthorns Stadium, West Bromwich, England, Sunday May 19, 2013. (AP Photo/Jon Super)
(AP Photo/Jon Super) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και να μπορεί οι νεότερες γενιές να αγνοούν, ήταν το μεγάλο αφεντικό στην Αγγλία για πολλά χρόνια και οι χρυσές αυτές επιτυχίες είχαν το ονοματεπώνυμο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχουν υπάρξει συζητήσεις με τη Disney για μια σειρά που θα καταγράφει την αξιοσημείωτη εποχή των θριάμβων που κατέκτησε ο σύλλογος υπό την καθοδήγηση του σερ στην διάρκεια της οποίας ο θρυλικός Σκωτσέζος κατέκτησε 38 ασημικά στο Ολντ Τράφορντ. Κάτι τέτοιο θα δώσει την ευκαιρία σε νέο κοινό να μάθει περισσότερα για την ιστορία του club, καθώς και στους παλιούς να αναπολήσουν εκείνες της εποχές.

Η σειρά φέρεται να περιλαμβάνει μια μακροσκελή συνέντευξη του Φέργκιουσον, ενώ θα περιέχει επίσης αναλύσεις και πληροφορίες από παίκτες-σύμβολα της Γιουνάιτεντ, όπως ο Μπράιαν Ρόμπσον και ο Πίτερ Σμάιχελ. Καμία συμφωνία δεν έχει επιτευχθεί ακόμη, με τους Κόκκινους Διαβόλους να λέγεται ότι επιμένουν για βελτιωμένους όρους, την ώρα που μια επταψήφια προσφορά λέγεται ότι βρίσκεται στο τραπέζι.

Να αναφέρουμε πως έχει ήδη ανακοινωθεί πως η Γιουνάιτεντ θα πρωταγωνιστήσει επίσης σε ένα ντοκιμαντέρ του Amazon Prime Video που θα είναι αφιερωμένο στην 25η επέτειο από τον θρίαμβο του τρεμπλ το 1999 - με αυτό το τριμερές ντοκιμαντέρ να εστιάζει σε ανθρώπους όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Πολ Σκόουλς και ο Γκάρι Νέβιλ. Η Amazon έχει ήδη συμπεριλάβει στις παραγωγές της τις Άρσεναλ, Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι.

Διαβάστε περισσότερα

Οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ ζητούν τον Τζέραρντ για αντικαταστάτη του Κλοπ, επιλογή της καρδιάς ή του μυαλού;

Ο Μουρίνιο ξαναχτυπά, τα ονόματα που ήθελε να απομακρύνει βρίσκονται ακόμη στην Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK