Τσέλσι, απίθανα πράγματα: Πήγαινε να κάνει κι άλλο μπαμ ταυτόχρονα με τον Φερνάντες

Η αχόρταγη Τσέλσι φέρεται την ίδια ώρα που ολοκλήρωνε τη δουλειά του Φερνάντες να φόρτσαρε για να πάρει και τον Καϊσέδο.

American businessman Todd Boehly attends the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 22, 2022.(AP Photo/Alastair Grant)
Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπέλι AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Η Τσέλσι τα διέλυσε όλα κατά τη διάρκεια των μεταγραφών του Ιανουαρίου. Πήρε τους πάντες και τα πάντα σκορπώντας άπλετο χρήμα στην αγορά.

Μερικά λεπτά αφότου έκλεισε το παράθυρο οι Μπλε, παρέα με την Μπενφίκα, έκαναν γνωστό πως βρήκαν συμφωνία για τον Έντσο Φερνάντες. Μία μεταγραφή ύψους 121.000.000 ευρώ.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Λονδρέζοι ήταν έτοιμοι να προχωρήσουν σε μία ακόμη απόκτηση και να τρέξουν ταυτόχρονα δύο deal. Συγκεκριμένα, το GOAL αναφέρει πως όταν η Τσέλσι πούλησε στην Άρσεναλ τον Ζορζίνιο, πάτησε γκάζι για να κάνει δικό της τον Μοϊσές Καϊσέδο.

Ωστόσο, αποφασίστηκε να παραμείνει στο ρόστερ ο Κόνορ Γκάλαχερ κι το θέμα του μέσου από το Εκουαδόρ έμεινε πίσω. Θυμίζουμε ότι η Άρσεναλ κατέθεσε τρεις προτάσεις για τον Καϊσέδο και οι Γλάροι τις απέρριψαν όλες. Βάσει δημοσιευμάτων οι Κανονιέρηδες έφταναν να δίνουν και 80.000.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Τσέλσι: Με απίθανο αυτογκόλ χάλασε τη μεταγραφή του Ζιγέχ

Τελευταία μέρα των μεταγραφών: Τα κορυφαία deal

Έντσο Φερνάντες: Ολοκληρώθηκε το μπαμ, έκλεισε στην Τσέλσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK