Ο Σισέ πήγε στο δικαστήριο, ο Μαρινάκης όχι

Επιστροφή στον... Πειραιά για τον Τζιμπρίλ Σισέ μετά από 6 χρόνια! Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού κατέφθασε στο δικαστήριο για το νέο κύκλο που άνοιξε στην αντιδικία του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Σισέ πήγε στο δικαστήριο, ο Μαρινάκης όχι

Στο Α' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά θα συνεχιστεί το μεσημέρι της Τετάρτης η εκδίκαση της υπόθεσης μεταξύ του Τζιμπρίλ Σισέ και του Βαγγέλη Μαρινάκη για τα όσα συνέβησαν στο Καραϊσκάκη πριν από 6 χρόνια, στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Ο πρώην επιθετικός του "τριφυλλιού", που από την Τρίτη είναι στην Αθήνα, βρίσκεται κανονικά το "παρών" στο δικαστήριο. Αντιθέτως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν έχει προσέλθει. Είναι βέβαια εκεί ο συνεργάτης του Γιάννης Βρέντζος.

Η δίκη είχε αρχίσει τον περασμένο Σεπτέμβριο, με τον διαιτητή Καλόπουλο να καταθέτει αλλά τη δίκη να διακόπτεται μετά από αίτημα των δικηγόρων του Ολυμπιακού για παρουσία και του Τζιμπρίλ Σισέ στην εκδίκαση.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ είχε αρχικά καταθέσει μήνυση κατά του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος αντέδρασε με τον ίδιο τρόπο.

Μάλιστα έχουν κληθεί μεταξύ άλλων ως μάρτυρες και οι βοηθοί διαιτητή του αγώνα, Δημήτρης Σαραϊδάρης και Σπύρος Τρύφωνας, ο τότε διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γόντικας, καθώς και ο τότε επιχειρησιακός διευθυντής του συλλόγου, Βαγγέλης Πέτσος, και ο Κυριάκος Κρητικόπουλος, τότε βοηθός του υπευθύνου ασφαλείας της "πράσινης" ΠΑΕ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK