Ο Σνάιντερ ξύπνησε στη φυλακή για έναν ντροπιαστικό λόγο

Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ κάποτε αγωνιζόταν βασικός με την Ίντερ και την Εθνική Ολλανδίας. Τώρα προτιμά να χορεύει πάνω σε αμάξια.

Ο Γουέσλει Σνάιντερ στην τελευταία του συμμετοχή με τα χρώματα της Εθνικής Ολλανδίας
Ο Γουέσλει Σνάιντερ στην τελευταία του συμμετοχή με τα χρώματα της Εθνικής Ολλανδίας AP

Την περασμένη Κυριακή, ένας καραφλός άντρας 35 ετών συνελήφθη στην περιοχή της Ουτρέχτης. Προηγουμένως είχε εντοπιστεί να χορεύει, να χοροπηδάει και να ουρεί πάνω σε αμάξι, σε κεντρικό δρόμο της πόλης. Αν και οι φωτογραφίες και το video που διέρρευσαν από το περιστατικό, δεν έδειχναν με ευκρίνεια το πρόσωπο του δράστη, οι κάτοχοι του αυτοκινήτου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Algemeen Dagblad, έχουν αναγνωρίσει τον ένοχο. Είναι ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ.

Στο επίμαχο video που έχει κυκλοφορήσει στο Twitter, εμφανίζεται ο Σνάιντερ να χοροπηδάει πάνω στο αυτοκίνητο, ενώ δυο ανθρώπινες φιγούρες -ένα ζευγάρι άνδρα - γυναίκα- προσπαθούν να να τον κατεβάσουν κάτω. Σε κάποια στιγμή φαίνεται να φιλάει μια γυναίκα, εντούτοις, πουθενά μέσα στο απόσπασμα δεν φαίνεται να επιχειρεί να ουρήσει πάνω στο αμάξι. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ολλανδικής εφημερίδας, ο Σνάιντερ πέρασε το υπόλοιπο της βραδιάς στη φυλακή και στη συνέχεια πλήρωσε το ποσό των 6.000 ευρώ προς το ζευγάρι στο οποίο φαίνεται να ανήκει το αυτοκίνητο.

Το ζευγάρι των Ολλανδών αναμένεται να κυνηγήσει ακόμα πιο στενά την υπόθεση, υποβάλλοντας μήνυση προς τον 35χρονο ποδοσφαιριστή. Ο Σνάιντερ, μετά από τη σύντομη -μόλις 5 μηνών- θητεία στο γαλλικό πρωτάθλημα, στο ρόστερ της Νις, βρίσκεται στο δυναμικό της Αλ Γκαράφα, ομάδας του πρωταθλήματος του Κατάρ. Φήμες λένε πως το ζευγάρι των Ολλανδών περίμενε έστω ένα ζευγάρι λουλούδια και μια συγνώμη από τον Σνάιντερ, κάτι που ακόμα δεν έχει συμβεί. Γιατί είσαι τόσο άκαρδος Γουέσλεϊ;

News 24/7

24MEDIA NETWORK