Ο Σουάρες παρουσιάστηκε και αποκάλυψε το μεγάλο όνειρο της "αγίας τετράδας"

Πώς όνειρο τόσο του ίδιου όσο και των Μέσι, Άλμπα και Μπούσκετς ήταν να ολοκληρώσουν την καριέρα τους στην Μπαρτσελόνα ανέφερε κατά την παρουσίασή του από την Ίντερ Μαϊάμι ο Λουίς Σουάρες.

Ο Σουάρες παρουσιάστηκε και αποκάλυψε το μεγάλο όνειρο της "αγίας τετράδας"
Ο Λουίς Σουάρες με τους Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Μπούσκετς AP

Στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι και την Ίντερ Μαϊάμι αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του ο Λουίς Σουάρες υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, με την προοπτική αυτό να επεκταθεί για ακόμα έναν χρόνο σε περίπτωση που το επιθυμούν και οι δύο πλευρές.

Ο Ουρουγουανός είχε εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία του να συνυπάρξει και πάλι με τον Αργεντίνο σταρ και τα κατάφερε με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ να αποτελεί πλέον μία μικρή Μπαρτσελόνα καθώς στο ρόστερ βρίσκονται και οι Ζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπούσκετς.

Κατά την παρουσίασή του από την Ίντερ Μαϊάμι, ο Σουάρες θυμήθηκε τη θητεία του στην Μπάρτσα λέγοντας πως πρόθεση τόσο του ίδιου όσο και των Μέσι, Μπούσκετς και Άλμπα ήταν να ολοκληρώσουν την καριέρα του στην ισπανική ομάδα, κάτι που όπως όλα δείχνουν δεν θα γίνει πραγματικότητα.

"...Ο Μέσι, ο Άλμπα, ο Μπουσκέτς αλλά κι εγώ ονειρευόμασταν να κλείσουμε την καριέρα μας στην Μπαρτσελόνα. Πρώτα έφυγα εγώ και μετά οι υπόλοιποι..."

Θυμίζουμε πως o Σουάρες αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2020 αντί του ποσού των 9.000.000 ευρώ για λογαριασμό της Ατλέτικο Μαδρίτης, στην οποία και παρέμεινε για μία διετία.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπάγερν κάνει το μπαμ και φέρνει στο πλευρό του Τούχελ σπεσιαλίστα των μεταγραφών

Νεϊμάρ: Ο Ζέσους του την είπε δημόσια για τα πάρτι και τον σύγκρινε με τον CR7

Ρεάλ: Ο Πέρεθ το σήκωσε και μετά άφησε στο... περίμενε τον Εμπαπέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK