Νεϊμάρ: Ο Ζέσους του την είπε δημόσια για τα πάρτι και τον σύγκρινε με τον CR7

Πώς ο Νεϊμάρ βάζει σε προτεραιότητα την ιδιωτική του ζωή και όχι το ποδόσφαιρο ανέφερε σε δηλώσεις του ο προπονητής του στην Αλ Χιλάλ, κάτι που όπως είπε δεν ισχύει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Νεϊμάρ: Ο Ζέσους του την είπε δημόσια για τα πάρτι και τον σύγκρινε με τον CR7
Ο Νεϊμάρ στην προθέρμανση για τον αγώνα της Βραζιλίας με την Βολιβία AP

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο προπονητής της Αλ Χιλάλ, Ζόρζε Ζέσους, καθώς σε ερώτηση που δέχτηκε για τον Νεϊμάρ δεν δίστασε να μιλήσει για την έντονη ιδιωτική ζωή και τις προτεραιότητές του.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε πως ο Νεϊμάρ, σε αντίθεση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, βάζει σε προτεραιότητα την ιδιωτική του ζωή παρά το ποδόσφαιρο, κάτι που φαίνεται και από την έντονη εξωγηπεδική του ζωή.

"... Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει περισσότερο πάθος για το ποδόσφαιρο και το βάζει ως προτεραιότητα. Ο Νεϊμάρ έχει περισσότερο πάθος για άλλα πράγματα και βάζει αυτά τα πράγματα, που είναι η ιδιωτική του ζωή, σε προτεραιότητα..."

Πάντως, ο Ζέσους στη συνέχεια των δηλώσεων του τα... γύρισε λέγοντας πως ο Βραζιλιάνος σταρ είναι τέλειος τόσο ως παίκτης όσο και ως άνθρωπος στον 1,5 μήνα που πρόλαβαν να συνεργαστούν.

Θυμίζουμε πως ο Νεϊμάρ βρίσκεται εκτός δράσης λόγω τραυματισμού, με την επιστροφή του να υπολογίζεται τον ερχόμενο Αύγουστο, λίγο πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου και συνεχίζει την αποθεραπεία του εκτός Σαουδικής Αραβίας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο Βίνι έκανε χατ τρικ και μιμήθηκε το είδωλο τού μέσα στην έδρα του

Η Γιουνάιτεντ έστειλε στη Σεβίλλη τον νέο Φελαϊνί αλλά ζητάει τεράστιο ποσό για την πώλησή του

Ο Χέντερσον επιστρατεύει τις "μεγάλες δυνάμεις" για να φύγει από την Σαουδική Αραβία

News 24/7

24MEDIA NETWORK