Ο στοιχηματικός απολογισμός των αγώνων της Δευτέρας

Τίναξε την μπάνκα στον αέρα ο Γιώργος Χριστοφόρου έχοντας 3/3 με μεγάλες αποδόσεις, ο Γιάννης Γεωργόπουλος έπιασε το Ιράν, ο "Ματσωμένος" το ημίχρονο "Χ" στο Ιράν-Νιγηρία και ο Βαγγέλης Μιχαλίτσης το Over 4,5 κόρνερ της Πορτογαλίας.

Ο στοιχηματικός απολογισμός των αγώνων της Δευτέρας

Θανάσης Βορίσης, Γιάννης Γεωργόπουλος, Βαγγέλης Μιχαλίτσης, Γιώργος Χριστοφόρου και ο ''Ματσωμένος'' καταλήγουν στις καλύτερες προτάσεις για να πάμε στο ταμείο.

Καθημερινά η εκπομπή ''SuperBALL Bet'' της WEB TV του Sport24.gr είναι κοντά σας, αναλύοντας τις αναμετρήσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι Θανάσης Βορίσης, Γιάννης Γεωργόπουλος, Βαγγέλης Μιχαλίτσης, Γιώργος Χριστοφόρου και ο ''Ματσωμένος'' αναλύουν τους αγώνες και καταλήγουν στις καλύτερες προτάσεις για να πάμε στο ταμείο, έχοντας στην παρέα τους το Stoiximan.gr!

Σχετικά με τις προτάσεις της Δευτέρας, ο Γιώργος Χριστοφόρου τίναξε την μπάνκα στον αέρα, καθώς πρότεινε: Οι ΗΠΑ να σημειώσουν over 1,5 γκολ στον αγώνα (2,60), Συνολικά 2-3 γκολ στον αγώνα (2,00), 1 και over 2,5 (2,90) την Γερμανία κόντρα στην Πορτογαλία!

Ο Βαγγέλης Μιχαλίτσης προέβλεψε σωστά το Over 4,5 κόρνερ της Πορτογαλία σε απόδοση 1,65.

Ο Γιάννης Γεωργόπουλος έπεσε μέσα στο 1Χ του Ιράν κόντρα στη Νιγηρία σε απόδοση 1.90, ενώ ο "Ματσωμένος" για το ίδιο παιχνίδι είπε στη χθεσινή εκπομπή "Χ" στο ημίχρονο

Δείτε την χθεσινή εκπομπή Super BALL BET (16.06)

Μην ξεχνάτε το ραντεβού σας με την ''SuperBALL Bet'' κάθε απόγευμα 16.00-17.00 από την Web TV του Contra.gr.

News 24/7

24MEDIA NETWORK