Ο ταλαντούχος, πλην...γκαφατζής, κ. Μουρίνιο!

Ο ταλαντούχος, εγωκεντρικός και εριστικός Ζοσέ Μουρίνιο, αποκάλυψε άλλη μια πτυχή της πολύπλευρης προσωπικότητας του, αυτή της…γκάφας! Φυσικά ο Τύπος της Αγγλίας απαθανάτισε το σφάλμα στο οποίο υπέπεσε ο τεχνικός της Τσέλσι, το οποίο εκστόμισε σε δηλώσεις του αναφορικά με το παιχνίδι της Τετάρτης (23/11) εναντίον της Άντερλεχτ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ταλαντούχος, πλην...γκαφατζής, κ. Μουρίνιο!

Ο ταλαντούχος, εγωκεντρικός και εριστικός Ζοσέ Μουρίνιο, αποκάλυψε άλλη μια πτυχή της πολύπλευρης προσωπικότητας του, αυτή του… γκαφατζή! Φυσικά ο Τύπος της Αγγλίας απαθανάτισε το σφάλμα στο οποίο υπέπεσε ο τεχνικός της Τσέλσι, το οποίο εκστόμισε σε δηλώσεις του αναφορικά με το παιχνίδι της Τετάρτης (23/11) εναντίον της Άντερλεχτ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος προπονητής υποστήριξε λανθασμένα πως η ομάδα του χρειάζεται μόνο μια νίκη προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκριση της στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Συνεπώς αγνόησε το ενδεχόμενο νίκης της Μπέτις στην έδρα της Λίβερπουλ, που εφόσον συμβεί, θα εξαναγκάσει τους "μπλε" να διεκδικήσουν βαθμούς στο τελευταίο ματς εναντίον της Λίβερπουλ στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

Το χρονικό της γκάφας καταγράφηκε κατά τον εξής τρόπο: " Με μια νίκη προκρινόμαστε ", επέμενε εσφαλμένα ο Μουρίνιο και συνέχισε:" Είμαστε ακόμα άνετοι, αλλά πρέπει να πάρουμε τρεις βαθμούς για να προκριθούμε και έξι για να είμαστε πρώτοι στον όμιλο μας. Έχουμε δύο ματς για να προκριθούμε και χρειαζόμαστε ένα αποτέλεσμα. Η περίπτωση μας δεν είναι άσχημη, εξαρτάται από μας και μόνο. Τα πάντα είναι στα χέρια μας. Η κατάσταση μας είναι πολύ καλή, μα εάν χάσουμε από την Άντερλεχτ, τότε γίνεται περισσότερο περίπλοκη ".

Επειτα, υποστήριξε πως πρέπει να μην θεωρήσει η ομάδα του δεδομένη τη νίκη στις Βρυξέλλες, τονίζοντας: " Το μήνυμα που έχω για τους παίκτες μου είναι να νικήσουν. Παραχωρήσαμε εύκολα γκολ εναντίον της Έβερτον, τη Μπέτις και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτό έδωσε ζωή και αυτοπεποίθηση σ’ αυτές τις ομάδες. Αυτοί οι τρεις σύλλογοι έχουν κάτι κοινό με την Άντερλεχτ, δηλαδή ήταν σε δύσκολη θέση όταν τους αντιμετωπίσαμε".

Συνεχίζοντας, παραδέχθηκε: " Ίσως το ξεκίνημα μας ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό και χαλαρώσαμε λίγο. Όταν παίζεις με ομάδες σαν την Άντερλεχτ πρέπει να ξεκινάς δυνατά. Δεν πρέπει να τους δίνεις αυτοπεποίθηση, ούτε να τους δώσεις ένα λόγο για να νιώθουν σίγουροι. Ίσως να μη μπορείς να σκοράρεις πάντα στο ξεκίνημα, αλλά πρέπει να δείξεις στον αντίπαλο ότι είσαι εκεί για να πάρεις το αποτέλεσμα και πρέπει να τους «σπάσεις» τον τσαμπουκά ".

Τέλος, κατέληξε λέγοντας πως "δ εν μπορείς να νομίζεις ότι όλα τα παιχνίδια είναι εύκολα. Η Άντερλεχτ δεν είναι τόσο κακή όσο λένε τα στατιστικά της".

News 24/7

24MEDIA NETWORK