Ο Τεν Χαχ δίνει 90 εκατ. για έναν ακόμα παίκτη με προϋπηρεσία στον Άγιαξ, οι "Κόκκινοι Διάβολοι" πάνε για τον 6ο με αντίστοιχο παρελθόν

Η ψύχωση Τεν Χαχ που παίζει πάντοτε την ίδια ομάδα στο στοίχημα και η στάση της ομάδας.

Barcelona's Frenkie de Jong reacts after getting injured during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Celta at the Olympic Stadium of Montjuic in Barcelona, Spain, Saturday, Sept. 23, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
(AP Photo/Joan Monfort) AP

Ο Τεν Χαχ αναμφίβολα είχε ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την πρώην ομάδα του, αφού επί των ημερών του 4 παίκτες οι οποίοι συνεργάστηκαν μαζί του στον "Αίαντα" βρίσκονται πλέον στο Μάντσεστερ με δική του παρότρυνση.

Βέβαια, με εξαίρεση τον Λισάντρο Μαρτίνες καμία μεταγραφή από τις τέσσερις δεν θεωρείται ιδιαίτερα επιτυχημένη, ενώ παράλληλα κόστισαν πολλά χρήματα. Μάλιστα, αν συμπεριλάβουμε στην λίστα και τον εξαφανισμένο Βαν Ντε Μπεκ, που βρισκόταν στην ομάδα προτού αναλάβει ο Ολλανδός τεχνικός, μπορούμε να οδηγηθούμε στο συμπέρασμα πως ο Άγιαξ δεν αποδείχθηκε και το καλύτερο χαρτί μεταγραφικά για την ομάδα της Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ένας ακόμα παίκτης ίσως προστεθεί σε αυτό το κλειστό club παικτών στο Μάντσεστερ.

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ δεν αποκλείεται να συνεργαστεί ξανά με τον πρώην προπονητή του. Η Γιουνάιτεντ φέρεται να είναι διατεθειμένη να προσφέρει 90 εκατομμύρια στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Ολλανδού μέσου. Η Μπαρτσελόνα χρειάζεται επειγόντως έσοδα λόγω της οικονομικής κρίσης που βαραίνει τον σύλλογο. Παρόλο που προσφάτως ο Λαπόρτα είχε δηλώσει πως δεν χρειάζεται να παραχωρηθεί παίκτης για να σωθεί ο προϋπολογισμός, μία τέτοια μεγάλη προσφορά θα βάλει σε σκέψεις τους Καταλανούς.

Αυτή είναι δεύτερη φορά που η Γιουνάιτεντ προσεγγίζει τον Ντε Γιονγκ και μένει να φανεί αν σε αυτή την περίπτωση θα σταθεί τυχερή.

Να θυμίσουμε πως ο CEO της INEOS, Ράντκλιφ είχε αποφασίσει να περιθωριοποιήσει μεταγραφικά σε έναν βαθμό τον Τεν Χαχ λόγω της αβεβαιότητας του για τον αν θα συνεχίσει στον σύλλογο ο Ολλανδός. Επομένως, μία μεταγραφή του Ντε Γιονγκ, που αποτελεί μεγάλη επιθυμία του προπονητή, ίσως σηματοδοτεί μία αλλαγή στάσης από της διοίκηση του αγωνιστικού τμήματος της Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε περισσότερα

Απείλησαν την οικογένεια του Ντι Μαρία επειδή ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε

Το προηγούμενο project "Γιαμάλ" εγκαταλείπεται

News 24/7

24MEDIA NETWORK