Η Μπαρτσελόνα το αποφάσισε, ο προηγούμενος "Γιαμάλ" φεύγει με μεταγραφή

Δυστυχώς για τους "Μπλαουγκράνα" ο φέρελπις ποδοσφαιριστής δεν εξελίχθηκε όπως αναμενόταν, η ανάγκη για χρήματα ο κινητήριος μοχλός.

Barcelona's Ansu Fati celebrates after scoring his side's second goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Mallorca at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 28, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
(AP Photo/Joan Monfort) AP

Η Μπαρτσελόνα πολύ πριν ενθουσιαστεί και επενδύσει στο Project Γιαμάλ, το οποίο μέχρι τώρα αποδίδει εξαιρετικά, είχε στα χέρια της έναν άλλο νέο εξελίξιμο ποδοσφαιριστή ονόματι Ανσού Φάτι.

Ο ίδιος με τον Λιονέλ Μέσι δίπλα του στην ομάδα έδειξε πόσο ταλαντούχος είναι και δικαίως έπαιρνε πολλά λεπτά συμμετοχής. Προοριζόταν για μεγάλα πράγματα, ωστόσο η ατυχία του χτύπησε την πόρτα και οι τραυματισμοί τον πήγαν πίσω. Όταν επέστρεψε έδειξε πως η συνθήκη που πέρασε τον είχε επηρεάσει. Ο ίδιος ο παίκτης δεν είχε πολλές συμμετοχές με τον Τσάβι σαν προπονητή και για αυτό δόθηκε δανεικός στην Μπράιτον.

Όμως, ούτε στην Premier League βρήκε τον εαυτό του. Με μόλις 4 τέρματα και 1 ασίστ σε 26 συμμετοχές ο 21χρονος δεν εντυπωσίασε, ενώ επίσης δεν απέφυγε τον τραυματισμό που τράβηξε εκ νέου την "πρίζα" από εκείνον.

Πλέον, η Μπαρτσελόνα φέρεται αποφασισμένη να εγκαταλείψει το Project Φάτι διότι υπάρχει ανάγκη για άμεσα έσοδα. Η ποδοσφαιρική αξία του Φάτι αυτή την περίοδο υπολογίζεται στα 30 εκατομμύρια, όμως δύσκολα κάποιος σύλλογος θα προσφέρει τέτοιο ποσό, πόσο μάλλον όταν δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στην Μπράιτον και ενώ παράλληλα δείχνει να έχει μία έφεση σε τραυματισμούς από τόσο νεαρή ηλικία.

Διαβάστε περισσότερα

Κόστισε 65 εκατομμύρια σε μεγάλο ανταγωνιστή και τώρα η Τότεναμ αποφασίζει για την τύχη του

Ρεάλ και Σίτι θέλουν να βγάλουν την Γιουνάιτεντ από την κούρσα διεκδίκησης για παίκτη που η τιμή το...

News 24/7

24MEDIA NETWORK