Ο Τεν Χαχ είναι βέβαιος πως θα συνεχίσει να είναι ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, οι μνηστήρες και η πραγματικότητα

Ο Ολλανδός δηλώνει πως είναι συγκεντρωμένος στους στόχος της ομάδας, δεν τον αγχώνει τίποτα για το μέλλον του.

Manchester United's head coach Erik ten Hag walks past the mascot before an English Premier League soccer match between Manchester United and Everton at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Saturday, March 9, 2024. (AP Photo/Dave Thompson)
(AP Photo/Dave Thompson) AP

Η Γιουνάιτεντ μπορεί να ηττήθηκε από την Τσέλσι, κάτι που ενδεχομένως να της στοιχήσει την έξοδο στο Champions League, ωστόσο ο Τεν Χαχ εμφανίζεται ήρεμος και με αυτοπεποίθηση για τον εαυτό του και την ομάδα.

Η ήττα άφησε τους "κόκκινους Διαβόλους" 11 βαθμούς πίσω από την τέταρτη Άστον Βίλα και ο Τζιμ Ράτκλιφ σχεδιάζει μια τεράστια ανανέωση. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και ο πρώην επικεφαλής της Τσέλσι Γκράχαμ Πότερ έχουν συνδεθεί έντονα για να διαδεχθούν τον Ολλανδό προπονητή.

Βέβαια η εικόνα είναι διαφορετική για τον Τεν Χαχ. Ερωτηθείς για το αν πιστεύει ότι θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν, ο ίδιος απάντησε: "Δεν έχω καμία αμφιβολία. Απλά επικεντρώνομαι στη δουλειά μου, επικεντρώνομαι σε αυτό το πρότζεκτ.

"Μου αρέσει πολύ να βρίσκομαι εδώ και απολαμβάνω την πρόκληση.

"Δεν θα πηγαίνει πάντα με τον σωστό τρόπο, τα αποτελέσματα δεν θα πηγαίνουν πάντα με τον τρόπο που θέλουμε, αλλά είμαι σίγουρος ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση και θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε".

"Πρέπει να το κάνουμε αυτό ενωμένοι, ο προπονητής, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους".

"Θα είμαστε θυμωμένοι, οργισμένοι και μπορείς να πάρεις πολλή ενέργεια από αυτό".

Ανεξάρτητα από τις εκτιμήσεις του Ολλανδού, η πιθανότητα που φαίνεται να υπάρχει ώστε ο ίδιος να παραμείνει στην θέση του οδηγού είναι να επιτευχθεί η πρόκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Διαφορετικά, η "υπερασπιστική γραμμή" του νυν τεχνικού θα είναι αδύναμη, αφού οι τραυματισμοί δεν θα μπορέσουν να δικαιολογήσουν όλα τα κακώς κείμενα...

Διαβάστε περισσότερα

Είχε δίκιο τελικά ο Κλοπ για τον Χάκπο; Ο Μακ Άλιστερ βγήκε μπροστά και έδωσε τα εύσημα

Πρώτα τα τρόπαια και μετά μετά Λίβερπουλ ο πιθανός διάδοχος του Κλοπ

News 24/7

24MEDIA NETWORK