Πρώτα τα τρόπαια και μετά μετά Λίβερπουλ ο πιθανός διάδοχος του Κλοπ

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για τις προτεραιότητές του αναφορικά με το μέλλον του στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Liverpool's manager Jurgen Klopp before the English Premier League soccer match between Liverpool and Brighton & Hove Albion at Anfield, in Liverpool, England, Sunday March 31, 2024. (AP Photo/Rui Vieira)
(AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο προπονητής της Σπόρτινγκ, Ρούμπεν Αμορίμ, παραδέχεται ότι "δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτα". Το αν θα είναι πράγματι προπονητής στην ομάδα την επόμενη σεζόν μένει να φανεί το καλοκαίρι.

Ο Αμορίμ φέρεται να έχει μπει στο στόχαστρο της Λίβερπουλ για να γίνει ο επόμενος προπονητής της και να διαδεχθεί τον Γιούργκεν Κλοπ, όταν αυτός αποχωρήσει από την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ το καλοκαίρι μετά από εννέα χρόνια στην στο τιμόνι.

Ο Πορτογάλος φαίνεται πως είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος για τη θέση της Λίβερπουλ μετά την απρόσμενη απόφαση του Τσάβι Αλόνσο να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Οι δηλώσεις του Αμορίμ

"Δεν μπορώ να δώσω καμία εγγύηση ότι θα παραμείνω στη Σπόρτινγκ την επόμενη σεζόν.

"Η Σπόρτινγκ ασχολείται με το μέλλον της και δεν μπορώ να αποφασίσω τώρα, επειδή έδωσα τον λόγο μου, δεν μπορώ να τον πάρω πίσω, οπότε αν δεν κερδίσω τρόπαια, θα φύγω από τη Σπόρτινγκ.

"Αυτό ήταν ξεκάθαρο από την αρχή. Ένιωσα ότι ήταν σημαντικό να το περάσω αυτό στους παίκτες, επειδή πρέπει να κερδίζουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε τρόπαια και θα αποφασίσουμε για αυτά τα πράγματα αργότερα.

"Δεν ανησυχώ γι' αυτό αυτή τη στιγμή. Το μέλλον έχει σχεδιαστεί εδώ και αρκετό καιρό. Είμαστε όλοι μαζί ως σύλλογος και εξετάζουμε όλες τις καταστάσεις και τι θέλουμε για την επόμενη σεζόν, οπότε αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα.

"Το είπα αυτό στους παίκτες μου και ως προπονητής δεν μπορώ να αθετήσω τον λόγο μου, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό. Πρέπει να κερδίσουμε τρόπαια, είμαστε σε καλό δρόμο για να το πετύχουμε και γι' αυτό είναι τόσο σημαντικό να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι".

Οι δηλώσεις του δείχνουν πως εφόσον η Λίβερπουλ επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, τότε όλα είναι ανοικτά. Αξίζει να αναφερθεί πως η ρήτρα αποδέσμευσης του Αμορίμ θα παίξει τεράστιο ρόλο στην τελική έκβαση της υπόθεσης το καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μέσι ίσως γίνει μέτοχος στην Ίντερ Μαϊάμι και αυτό επηρεάζει τον μισθό του

Τρομερό: Μπορούσε την μεταγραφή Εμπαπέ η Μπαρτσελόνα αλλά επέλεξε Ντεμπελέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK