Ο Τεν Χαχ τρώει το ένα χαστούκι μετά από το άλλο, αλλά φιγουράρει στη λίστα top ομάδας

Ο Έρικ Τεν Χαχ δεν τραβάει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως τ' όνομά του μετράει δυνατά στην αγορά αφού σύμφωνα με δημοσίευμα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον κορυφαίας ευρωπαϊκής ομάδας.

Manchester United's head coach Erik ten Hag during the English FA Cup semifinal soccer match between Coventry City and Manchester United at Wembley stadium in London, Sunday, April 21, 2024. (AP Photo/Alastair Grant)
Ο Έρικ Τεν Χαχ AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ο Έρικ Τεν Χαχ δηλώνει ο καταλληλότερος για τη θέση του προπονητή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά τ' άσχημα αποτελέσματα του Ολλανδού πιθανότατα θα αποτελέσουν την απόλυτη δικαιολογία της διοίκησης για να τον απαλλάξει το καλοκαίρι από τα καθήκοντά του.

Σύμφωνα, πάντως, με δημοσιεύματα ο Ολλανδός δεν θα μείνει άνεργος εάν το θελήσει για πολύ καιρό...

Η Μπάγερν Μονάχου που εισπράττει το ένα "όχι" μετά από το άλλο από προπονητές φέρεται έτοιμη να εξετάσει την περίπτωση του πρώην μάνατζερ του Άγιαξ. Το βαυαρικό κλαμπ που πρόσφατα δεν μπόρεσε να πάρει ούτε τον Λοπετέγκι παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον Τεν Χαχ.

Ο γνωστός ρεπόρτερ Φλοριάν Πλέτενμπεργκ αναφέρει στο ρεπορτάζ του ότι η βαυαρική διοίκηση έχει ήδη μιλήσει με τον εκπροσώπους του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όσον αφορά στον Τεν Χαχ φαίνεται πως θα μιλήσει μόνο όταν ξεκαθαρίσει η θέση του στο Όλντ Τράφορντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK