Ο θεούλης Αλέξις Σάντσες εξετάζει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα που ήταν πριν από την Ίντερ όταν είχε φύγει από την Ίντερ

Έχει βρει το κόλπο ο Αλέξις Σάντσες ο οποίος τελείωσε από την Ίντερ και φλερτάρει με την πρώην ομάδα του.

Inter Milan's Alexis Sanchez celebrates after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Empoli at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Monday, April 1, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni)
(AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο 35άρης Αλέξις Σάντσες δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει κανονικά το ποδόσφαιρο έπειτα από τη λύση της συνεργασίας του με την Ίντερ.

Φαίνεται πως ο Χιλιανός έχει ανοίξει δυνατό κανάλι για να παίζει μπάλα μεταξύ Ίντερτ και Μαρσέιγ, καθώς δημοσιεύματα τον συνδέουν εκ νέου με τους Γάλλους.

Για την ακρίβεια το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Μασσαλοί έχουν στο μυαλό τους τον Χιλιανό και το επόμενο διάστημα θα πάρουν την απόφαση,.

Θυμίζουμε πως ο πρώην παίκτης των Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ, Γιουνάιτεντ όταν έφυγε πρώτη φορά από την Ίντερ έπαιξε για την Μαρσέιγ και έπειτα επέστρεψε στην Ίντερ.

Ο Ρούντι Γκαλέτι, γνωστός δημοσιογράφος, αναφέρει ότι για τον Σάντσες ενδιαφέρεται και η ομάδα που τον έφερε στην Ευρώπη η Ουντινέζε όπως και άλλη μία γαλλική.

News 24/7

24MEDIA NETWORK