Ο θυμωμένος Λουτσέσκου μίλησε για ντροπή, τσίρκο και Β' Παγκόσμιο Πόλεμο!

Ο ΠΑΟΚ υποχώρησε στην τρίτη θέση μετά την τιμωρία που του επιβλήθηκε για το ματς με την ΑΕΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν άντεξε και ξέσπασε μπροστά στην κάμερα της Nova.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Η τιμωρία που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ (-3 για τη φετινή χρονιά πέρα από το ματς που έχασε στα χαρτιά από την ΑΕΚ) τον έριξε στην 3η θέση της βαθμολογίας και στο -8 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ και όλα δείχνουν πως ο στόχος της κατάκτησης του τίτλου για πρώτη φορά μετά από 33 χρόνια θα μείνει όνειρο απατηλό για τους "ασπρόμαυρους".

Οι άνθρωποι μάλιστα του "Δικεφάλου του Βορρά" δεν μπορούν με τίποτα να συμφιλιωθούν με την ιδέα της αφαίρεσης βαθμών και χαρακτηριστική περίπτωση είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου που έκανε άκρως καυστικές δηλώσεις για την απόφαση κατά της ομάδας του, μέσω της κάμερας της Nova.

"Είναι μεγάλη ντροπή οι αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την ομάδα μας και για αυτό που έκαναν δύο από τα μεγαλύτερα κλαμπ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν θέλουν να νομίζουμε πως αυτό είναι το ποδόσφαιρο, είναι λάθος τελείως.

Θέλαμε να παίξουμε στο γήπεδο ένα παιχνίδι που διακόπηκε από ένα ρολό χαρτί και ένα τσίρκο του Ολυμπιακού, μετά από δύο εβδομάδες παίξαμε ένα παιχνίδι που κρίθηκε από ένα γκολ και ένα τσίρκο των παικτών της ΑΕΚ που έχουν ένα διαφορετικό κανονισμό για το οφσάιντ σε σχέση με τη FIFA.

Θα έπρεπε όλοι αυτοί οι άνθρωποι να ντρέπονται κάτι που δεν συμβαίνει πάντως. Τέσσερα πέντε λεπτά οι παίκτες τη ΑΕΚ διαμαρτύρονταν προς τους διαιτητές για να δικαιολογηθούν. Αυτή είναι η ζωή και είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε.

Ξέρω πως έχουμε 55 βαθμούς στο γήπεδο. Με διακατέχει θυμός, σύγχυση και ντροπή για τους ανθρώπους της Αθήνας", τόνισε αρχικά ο Ρουμάνος και πρόσθεσε:

"Είναι πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου που συμβαίνει κάτι τέτοιο, ίσως τελευταία φορά να έγινε στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Δεν θα καταστραφούμε, δεν είμαστε διαλυμένοι, θα συνεχίσουμε, να προπονούμαστε και να παίζουμε, κάνοντας το καλύτερο και για αυτή αλλά και για την επόμενη χρονιά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK