Η Μπάγερν πάει να κάνει χαλάστρα στη Λίβερπουλ, αλλά ο Ζιντάν μπορεί να σώσει την παρτίδα για τους Κόκκινους

Συγκλονιστικό προπονητικό ντόμινο στην Ευρώπη όσο ο Τόμας Τούχελ συνεχίζει να βρίσκεται στον αέρα έπειτα από τα συνεχόμενα αποτυχημένα αποτελέσματα.

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane looks on before the Spanish La Liga soccer match between Levante and Real Madrid at the Ciutat de Valencia stadium in Valencia, Spain, Saturday, Feb. 22, 2020. (AP Photo/Alberto Saiz)
Ο Ζινεντίν Ζιντάν AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Η Μπάγερν Μονάχου σε πρώτη φάση έχει ξεκαθαρίσει πως δεν κοιτάζει προς άλλη κατεύθυνση για νέο προπονητή. Οι Βαυαροί παραμένουν πιστοί στο πρότζεκτ του Τόμας Τούχελ, όπως τουλάχιστον διαρρέει ο κορυφαίος ποδοσφαιρικός σύλλογος της Γερμανίας και αναπαράγουν τα Μέσα της χώρας.

Η ονοματολογία, πάντως, συνεχίζεται και με βάση όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας η Μπάγερν Μονάχου στοχεύει στην απόκτηση του Τσάμπι Αλόνσο ο οποίος δεν αποκλείεται στο τέλος της σεζόν να στεφθεί πρωταθλητής με την Λεβερκούζεν. Εδώ, τώρα, δημιουργείται εξαιρετικό ντόμινο ενόψει της επόμενης σεζόν.

Μην ξεχνάμε ότι μόλις πριν από μερικές μέρες ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε πως κοουτσάρει για τελευταία φορά την Λίβερπουλ και το καλοκαίρι θα αποχωρήσει. Αυτομάτως ο νούμερο ένα υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Γερμανό έγινε ο Τσάμπι Αλόνσο. Κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής και θα παίξει σημαντικό ρόλο στην όποια διαπραγμάτευση είναι το εξής: Υπάρχει τελικά η ρήτρα που επιτρέπει στον Αλόνσο να φύγει από την Μπάγερ για μία εκ των Μπάγερν, Λίβερπουλ και Ρεάλ;

Στο κόλπο και ο Ζιζού

Από την άλλη πλευρά, τώρα, κυκλοφόρησε κι ένα νέο σενάριο στην υπόθεση απόκτησης νέο προπονητή από την Μπάγερν, χωρίς βέβαια να έχει απολυθεί ο Τόμας Τούχελ.

Πρόκειται για τον Ζινεντίν Ζιντάν ο οποίος μετά από την τελευταία του αποχώρηση από την Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει εργαστεί σε άλλο κλαμπ. Μάλιστα, σύμφωνα με την Corriere dello Sport οι Βαυαροί έχουν ήδη επικοινωνήσει με εμβληματικό Ζιζού ενώ σημειώνεται πως παρακολουθούν την περίπτωσή του αρκετά χρόνια και συγκεκριμένα από το '21 όταν και έφυγε από την Μαδρίτη.

Στην προκειμένη περίπτωση θα έχει ενδιαφέρον εάν η Μπάγερν κάνει κίνηση για τον Ζιντάν να πάει η Λίβερπουλ άνετη στο κυνήγι του Τσάμπι Αλόνσο και στις διαπραγματεύσεις με την Μπάγερ.

Διαβάστε περισσότερα

Η Τσέλσι σπρώχνει τον Χάρι Κέιν να εγκαταλείψει το καράβι

Ο Πεπ πάει για Εμπαπέ και τραβά το χαλί κάτω από τα πόδια της Ρεάλ, φέρεται πως εκπρόσωπος του Γάλλου έκανε την επαφή

News 24/7

24MEDIA NETWORK