O Τσιλαβέρτ στηρίζει τον Κασίγιας

Είναι γεγονός πως ο Ίκερ Κασίγιας δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Η κριτική που του ασκείται είναι αυστηρή και υπάρχει κόσμος που ξεχνά όλα όσα έχει προσφέρει. Όχι όμως και ο Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ, ο τερματοφύλακας μύθος από την Παραγουάη που τον στηρίζει ανεπιφύλακτα.

SALVADOR, BRAZIL - JUNE 13:  Iker Casillas of Spain looks dejected after the Netherlands second goal during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group B match between Spain and Netherlands at Arena Fonte Nova on June 13, 2014 in Salvador, Brazil. (Photo by David Ramos/Getty Images)
SALVADOR, BRAZIL - JUNE 13: Iker Casillas of Spain looks dejected after the Netherlands second goal during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group B match between Spain and Netherlands at Arena Fonte Nova on June 13, 2014 in Salvador, Brazil. (Photo by David Ramos/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Τσλαβέρτ μίλησε στην ισπανική εφημερίδα "Marca" και εξέφρασε την συμπαράστασή του στον Ίκερ Κασίγιας, παρουσιάζοντας μάλιστα μια ιδιόχειρη επιστολή του προς τον Ισπανό γκολκίπερ.

"Για μένα ο Κασίγιας παραμένει ο κορυφαίος μακράν. Και θέλω επίσης να εκφράσω τη συμπαράστασή μου σε όλους τους διεθνείς της Ισπανίας για όλα όσα προσέφεραν στο ποδόσφαιρο", υποστηρίζει.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στο αν θα πρέπει να εγκαταλείψει την Εθνική ο Κασίγιας, τονίζει ότι θα πρέπει να παραμείνει και έχει λόγους για να το κάνει. Υποστηρίζει ωστόσο ότι αν υπάρξει μια άλλη συμφέρουσα πρόταση για τον Ισπανό τερματοφύλακα, τότε θα πρέπει να εξετάσει αν είναι προς το συμφέρον του να αποχωρήσει από τη Ρεάλ για κάποια άλλη ομάδα.

Δείτε τη χειρόγραφη επιστολή του Σιλαβέρτ στον Κασίγιας:

O Τσιλαβέρτ στηρίζει τον Κασίγιας

News 24/7

24MEDIA NETWORK